Ποια γνωστή fashion blogger είναι στη χώρα μας για διακοπές;

Ποια γνωστή fashion blogger είναι στη χώρα μας για διακοπές;

Και κάνει τις πιο στυλάτες αναρτήσεις!

Aν υπάρχει μία γυναίκα αυτή την στιγμή στον πλανήτη που να αξίζει τον, λίγο παράδοξο, τίτλο «digital It-girl», δεν είναι άλλη από την Patricia Manfield. H 24χρονη καλλονή, έχει γεννηθεί στη Μόσχα και έχει μεγαλώσει στο Μιλάνο, όταν δεν ασχολείται full time με το modelling, φροντίζει να κρατά αμείωτο το fashion ενδιαφέρον των 300,000 ακολούθων της στο Instagram. Kαι πώς το κάνει αυτό; Παρουσιάζοντας street style συνδυασμός και combos που θα ζήλευε και η πιο ενημερωμένη fashion editor.

H καστανή blogger, η οποία ζει και δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, πρόσφατα έκανε και την πρώτη απόπειρά της στο μουσικό στερέωμα κυκλοφορώντας ένα single. Αγαπημένα της brands και σχεδιαστές είναι οι: Αlessandra Rich, Staud, VETEMENTS, Philosophy, Vans και Ermanno Scervino, όλα labels με προσωπικότητα που της επιτρέπουν να μπλέκει το street underground με avant garde δημιουργίες και κομψές ενδυματολογικές επιλογές.


Αυτή η «μούσα» του ενημερωμένου κόσμου της μόδας, βρέθηκε αυτές τις μέρες στη χώρα μας και κάνει της διακοπές της –και το fashion blogging της για να μην ξεχνιόμαστε- από την Ζάκυνθο, την Κεφαλλονιά, τον Πόρο, τον Αργοσαρωνικό όπου και έκανε ιστιοπλοΐα, αλλά και την Αθήνα. Δες τα posts της επί ελληνικού εδάφους και πάρε μια γεύση από την cool αισθητική της και την sexy, αντισυμβατική φιλοσοφία που ακολουθεί τις αναρτήσεις της.