Έχεις προσέξει την αγαπημένη φόρμα της Κim Kardashian; Γιατί τώρα μπορείς να την αποκτήσεις και εσύ!

Έχεις προσέξει την αγαπημένη φόρμα της Κim Kardashian; Γιατί τώρα μπορείς να την αποκτήσεις και εσύ!

Η star τη φοράει με όλα, από γούνα μέχρι biker jacket.

Η Kim Kardashian, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner, έχουν υπάρξεις πολλές φορές στο παρελθόν θερμοί υποστηρικτές του athleisure style. Τις έχουμε δει με παντελόνια φόρμας, διχτυωτά καλσόν, crop tops και ψηλοτάκουνα, με sporty σύνολα, γούνες και μεγάλες δερμάτινες τσάντες, ακόμα και με αθλητικά παπούτσια κάτω από body conscious φορέματα. Την Kim συγκεκριμένα, λόγω του αγαπητού της συζύγου Kanye West και την σειρά με ρούχα που σχεδιάζει –τα Yeezy- την έχουμε δει και περισσότερο από τις άλλες με σετ φόρμας και tracksuitς.

hbz yeezy adidas embed2 1506718196

Adidas Originals design by Kanye West, Yeezy

Το αγαπημένο της παντελόνι φόρμας όμως, με το οποίο την έχουμε δει σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της, δεν είναι άλλο από το «Yeezy Calabasas track pants» το οποίο έχουμε δει πάνω στην Kim τόσο στην μαύρη-κόκκινη, όσο και στην μπλε-μοβ εκδοχή του. Το παντελόνι το είδαμε για πρώτη φορά στο site των yeezysupply.com, τον Μάρτιο. Αλλά χάρη στην συνεργασία του brand του Kanye με την Adidas, αυτή η φόρμα θα είναι από τις 22 Νοεμβρίου διαθέσιμη στα online stores του αθλητικού fashion house, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Φόρεσε το και εσύ με λευκό, marcel φανελάκι, με μακρύ παλτό, με βελούδινη μπλούζα και τακούνια και με ένα εκατομμύριο εναλλακτικούς τρόπους ακόμα, ακριβώς όπως η πιο διάσημη Kardashian. Γιατί στη νέα πολυμορφική εποχή της μόδας που ζούμε, ποτέ ένα ρούχο δεν έχει μόνο μία χρήση.