#ootd: «Τι ωραίο σετ είναι πάλι αυτό Νικολέττα Ράλλη»;

#ootd: «Τι ωραίο σετ είναι πάλι αυτό Νικολέττα Ράλλη»;

H «παρουσιάστρια της καρδιάς μας» σήμερα «έπαιξε» στις αποχρώσεις του πράσινου.

35662762 07a4 4aee 8ca2 77c52d5474a2

Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί», συνεχίζει να κάνει με επιτυχία αυτό που λέει ο τίτλος της… να μας κρατάει συντροφιά αυτήν την εποχή και να μας κάνει να χαμογελάμε, να ενημερωνόμαστε και να διασκεδάζουμε (προσθέτουμε εμείς). Και η Νικολέττα μας το κάνει αυτό από το «τιμόνι» της με τον πιο cool και στυλάτο τρόπο. Σήμερα η όμορφη, καστανή TV presenter επέλεξε για την εμφάνισή της ένα twin set στην απόχρωση του 2017 σύμφωνα με το Pantone, το «greenery».

Τo σύνολό της αποτελούνταν από μία mini, Toi-moi φούστα και ένα αμάνικο, cropped top επίσης Toi-moi. To χρώμα του outfit αναδείκνυε μοναδικά την απόχρωση των μαλλιών της και την επιδερμίδα της ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα πέδιλα Carrano και κοσμήματα Bijou Bijou. To επιτελείο των ειδικών που κρύβεται πίσω από αυτήν την σούπερ stylish εμφάνιση είναι για ακόμη μία φορά το ίδιο: styling Bίβιαν Ρουβέλα, μαλλιά Νάσος Ασημακόπουλος και μακιγιάζ Έλσα Πρωτοψάλτη. Stay tuned για το outfit της Δευτέρας!
Δες επίσης: Ένα εμβληματικό φόρεμα είναι η πηγή έμπνευσης πίσω από το bikini που έβαλε η Ratajkowski στη ΜύκονοΈνα εμβληματικό φόρεμα είναι η πηγή έμπνευσης πίσω από το bikini που έβαλε η Ratajkowski στη Μύκονο