Τα ρούχα της μελλοντικής βασίλισσας είναι Zara

Τα ρούχα της μελλοντικής βασίλισσας είναι Zara

H Kate Middleton έχει φωτογραφηθεί πάρα πολλές φορές φορώντας ρούχα με ετικέτες, Zara, Topshop και Reiss, προκαλώντας ανάμεικτα σχόλια.

Στην πρόσφατη συνάντηση της με την Michelle Obama, την πρώτη κυρία της Αμερικής, η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας και σύζυγος του πρίγκιπα William, Κate Middleton φόρεσε ένα φόρεμα της εταιρίας Reiss που η αξία του δεν ξεπερνούσε τα διακόσια ευρώ και θύμιζε έντονα Alaia. Με αυτήν της την παρουσία και μετά τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν με την ίδια να φορά ρούχα από τα Zara και Τopshop επανειλημμένως, πολλοί αναρωτήθηκαν: «Αν η μελλοντική βασίλισσα φοράει Zara, τότε οι απλοί άνθρωποι τι πρέπει να φορέσουν;».

Μάλιστα αρκετοί συγκρίνουν το στυλ της με αυτό της συζύγου του Γάλλου πρωθυπουργού Nicola Sarkozy, Carla Bruni. Η Carla to 2008 είχε επισκεφτεί τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Λονδίνο φορώντας Christian Dior και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές εκπροσωπώντας το γαλλικό στυλ άψογα στη Γηραιά Αλβιόνα. Ήταν μια Γαλλίδα στη Βρετανία που φορούσε μια δημιουργία γαλλικού οίκου μόδας. Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει και για την Κate, η οποία έχει αποκτήσει το ψευδώνυμο Middle-class (Μεσαία τάξη) και για να πάρει πρωινό με την κυρία Obama δε διάλεξε κάποια δημιουργία με ακριβή βρετανική υπογραφή (Burberry, Vivienne Westwood, Gareth Pugh, Christopher Kane, Alexander McQueen κ.α.), αλλά ένα φόρεμα διακοσίων ευρώ.

Δεν ξέρουμε αν είναι κάποια επικοινωνιακή τακτική του παλατιού για να γίνει η νεαρή Kate αγαπητή στο λαό, πάντως είναι παράξενο το γεγονός πως μπορεί να φορέσει οποιαδήποτε δημιουργία θέλει και να προωθήσει έτσι και το βρετανικό στυλ, αλλά εκείνη επιλέγει να μην ντύνεται high fashion.