H Alicia Vikander έχει έναν πολύ συγκεκριμένο styling tip για να δείχνει sexy

H Alicia Vikander έχει έναν πολύ συγκεκριμένο styling tip για να δείχνει sexy

H βραβευμένη ηθοποιός, με Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Το Κορίτσι από τη Δανία», δεν θεωρείται αδίκως μία από τις πιο καλοντυμένες πρωταγωνίστριες.

H 30χρονη Σουηδή ηθοποιός και σύζυγος του Michael Fassbender, Alicia Vikander από το 2016 έχει μία στενή συνεργασία με τον γαλλικό Οίκο Μόδας Louis Vuitton και τα τελευταία δύο χρόνια είναι το πρόσωπο της καμπάνιας των Cruise Collections. Kαι εμείς ξεκινάμε με αυτήν την πληροφορία την εισαγωγή μας για να σου δείξουμε πως η νέα «Lara Croft» χαίρει ευρείας αποδοχής για το στυλ και την αισθητική της και η ξεχωριστή φινέτσα της αναγνωρίζεται από όλους τους fashion connoisseurs. Η Alicia, λοιπόν, έχει ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο να κάνει όλες τις red carpet εμφανίσεις της ακόμα πιο μοναδικές: επιλέγει gowns με ανοιχτή πλάτη ενώ στο μπροστινό τους μέρος είναι εντελώς – ή έστω «κάπως»- κλειστά.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, κάνοντας τα μαλλιά της ένα updo, τονίζει την γυμνασμένη πλάτη της και «μεταδίδει» την κομψότητα και τον αισθησιασμό της μέσα από μία εξώπλατη δημιουργία. Από το «προφανές» ντεκολτέ και το αρκετά girly mini, αυτός είναι ο πιο σοφιστικέ τρόπος για να αναδείξεις τη σιλουέτα σου και η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Το Κορίτσι από τη Δανία», φαίνεται πως τον γνωρίζει καλά.
Δες επίσης: Queen SOS: Πώς να φορέσω τα λευκά T-shirts για να μην είναι «βαρετά» τα σύνολά μου;