Kate Middleton: Επιτέλους στα χνάρια του high fashion gossip girl, Leighton Meester

Kate Middleton: Επιτέλους στα χνάρια του high fashion gossip girl, Leighton Meester

H σύζυγος του πρίγκιπα William, Kate Middleton, αποφάσισε να αλλάξει ρότα και από τα Zara και Reiss φορέματα στράφηκε σε Βρετανούς σχεδιαστές ακολουθώντας τα χνάρια του fashion icon Leighton Meester.

Η Δούκισσα του Cambridge Αικατερίνη, ή όπως τη γνωρίζουμε καλύτερα Kate Middleton, αφού άδειασε τα καταστήματα των mass brands Zara και Reiss, αποφάσισε να ακολουθήσει έναν πιο high fashion δρόμο, όπως αρμόζει σε μια μελλοντική βασίλισσα.

Χθες παρευρέθηκε μαζί με το σύζυγό της πρίγκιπα William στο δέκατο ετήσιο φιλανθρωπικό δείπνο του ARK (Absolute Return for Kids) και πραγματικά ήταν ένα ζευγάρι χάρμα οφθαλμών. Η Kate φόρεσε ένα φόρεμα στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski από την ανοιξιάτικη συλλογή της Βρετανίδας σχεδιάστριας Jenny Packham συνδυασμένο με μια ροζ σατέν clutch τσάντα και πέδιλα της λονδρέζικης εταιρίας L.K. Bennett και ήταν πραγματικά υπέροχη.

Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτό το φόρεμα. Η Blair Waldorf του gossip girl, κατά κόσμο Leighton Meester, φόρεσε την ίδια αυτή δημιουργία σε ένα επεισόδιο της αμερικανικής σειράς μήνες πριν την Kate και φυσικά το απογείωσε με το χαρακτηριστικό class που διαθέτει.

Μήπως τελικά η μελλοντική βασίλισσα πρέπει να διαλέγει μόνο pre-collections δημιουργίες για να κάνει τη διαφορά ή δε χρειάζεται να είναι τόσο high fashion και πρέπει να κρατά πιο χαμηλό προφίλ σε καιρούς οικονομικής κρίσης; Όποια και αν είναι η σωστή απάντηση (αυτό είναι δουλειά των image maker και επικοινωνιολόγων του παλατιού), σίγουρα η χθεσινή της εμφάνιση ήταν από τις καλύτερές της.