MAD Video Music Awards: Οι κυρίες που απογοήτευσαν με το look τους

MAD Video Music Awards: Οι κυρίες που απογοήτευσαν με το look τους

Ποιες εμφανίσεις μας άφησαν αδιάφορους στα φετινά μουσικά βραβεία.

Το κόκκινο χαλί είναι η τέλεια πηγή σχολίων, εκεί θα φανούν όλα. Ποια το φόρεσε σωστά και ποια όχι, ποια το παρά έκανε στο σολάριουμ, ποια ασφυκτιούσε στο «ένα νούμερο μικρότερο» φόρεμα της και ποια καλύτερα να έμενα στο little black dress γιατί τα χρωματιστά δεν είναι το φόρτε της. Σίγουρα υπάρχουν πάντα αυτές που ξεχωρίζουν αλλά όπως πάντα αυτές που τραβάνε περισσότερο την προσοχή είναι αυτές που με μικρά –και μεγάλα- στιλιστικά τους λαθάκια θα έκαναν να κολλήσουμε στην οθόνη.

Σε ποιες θα ευχηθούμε να τα πάνε καλύτερα την επόμενη φορά;

Ειρήνη Μερκούρη: «Από που πάμε για την παραλία;»

IMG_3841

Η Ειρήνη τα μπέρδεψε λίγο μάλλον, γατί αν κρίνουμε από το μαύρισμα της και την πλουμιστή της φούστα, η αγαπητή τραγουδίστρια νόμιζε ότι το τριήμερο ακόμη καλά κρατεί και ότι την κάλεσαν σε ένα άλλο ένα beach party. Την τελευταία όμως στιγμή, τα κατάλαβε όλα, άλλα επειδή ήταν πια αργά για να αλλάξει -οι πόρτες έκλειναν στις 9:30- έβαλε την pump γόβα από κάτω μήπως και σώσει το σύνολο.

Shaya: Το ροζ κουφέτο

IMG_3890

Εκεί στη μακρινή παραλία της Copacabana, δεν έχετε ιδέα πόσο θα την εκτιμούσαν αυτή την εμφάνιση. Μόνο εκεί όμως. Το φόρεμα τα έχει όλα, ουρά από τούλι, μίνι, φρουφρου, στρας και όλα -μα όλα- σε baby ροζ. Αρκεί μία τέτοια εμφάνιση για να ξεχάσουμε για πάντα ότι υπήρχε κάποτε μία κοπελιά που λεγόταν Barbie.

Μαριέττα Χρουσαλά: Βγήκα βόλτα για παγωτό

IMG_3953

Είναι όμορφο να ντύνεσαι απλά και να ξεχωρίζεις με ένα απλό κοριτσίστικο φουστανάκι, αλλά το κοριτσίστικο έχει και τα όρια του. Ειδικά όταν είσαι μία γυναίκα με δύο μέτρα πόδι, το παιδικό δείχνει πάνω σου αστείο και καθόλου αθώο. Το λίγο sex appeal δεν πρόδωσε ποτέ κανέναν.

Ilia Darlin: DIY φόρεμα

IMG_4046

Και ναι, το φόρεμα της αγαπητής Ilia είναι φτιαγμένο από τα χεράκια της. Η Ilia έχει έντονη προσωπικότητα και αυτό βγαίνει και στο φόρεμά της. Το ροζ φορέθηκε πολύ, από ότι φαίνεται και η τραγουδίστρια έφτιαξε ένα φόρεμα σε νέον ροζ χρώμα, με πολύ στρας και κρόσσια και τόσο στενό που η Ilia έκανε μαθήματα και για να γίνει γκέισας.

Νίκη Πόντε: Το φουστάνι σου το διαφανί

IMG_4059

Ναι, έχει πολύ ωραίο σώμα αλλά όσο σέξι και αν προσπαθεί να φανεί η δεσποινίς Νίκη, καταλήγει να δείχνει σαν να έχει φορέσει τα ρούχα την θείας Samantha από το Sex and the City. Το φόρεμα είναι πολύ αποκαλυπτικό αλλά χωρίς να την αναδεικνύει και τα κίτρινα πέδιλα φαίνονται μεγαλύτερα και δανεικά.