Ακόμα περισσότερες απογοητευτικές εμφανίσεις στα Mad Video Music Awards

Ακόμα περισσότερες απογοητευτικές εμφανίσεις στα Mad Video Music Awards

Κάποιες κυρίες ήταν οι πιο αδύναμοι κρίκοι.

IMG_3701
IMG_3736
IMG_3824
IMG_3833
IMG_4015

Όταν σκέφτεστε τις προετοιμασίες για τα περίφημα βραβεία φαντάζεστε μία στρατιά από συμβουλάτορες και βοηθούς που φροντίζουν έτσι ώστε η εμφάνιση των celebrity να είναι στην τρίχα; Ε λοιπόν ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Η κρίση χτύπησε κατακέφαλα και την εγχώρια showbiz με τους δικούς μας star σε ρόλο αγανακτισμένων ενάντια σε κάθε είδους καλαίσθητη στιλιστική αναφορά. Οι κυρίες που σήκωσαν το δικό τους μπαΐράκι βρέθηκαν και σας τις παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως.

Αφήστε τα διεθνή top model, την Kate Moss ακόμα και τη δική μας Βίκη Καγιά και διαχωρίστε την έννοια στιλ με τον επαγγελματικό χώρο της μόδας. Η Δήμητρα Αιγινήτη έχει μάλλον καιρό να ξεσκονίσει τις γνώσεις της και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Ενώ η Ρέα έχει συνδυάσει το look της με πλαστικά Wivienne Westwood πέδιλα, η κυρία Αιγινίτη φορά ένα μάξι φόρεμα με patchwork τυπώματα όλων των ειδών που δεν κολακεύει καθόλου ούτε την ίδια, άλλα ούτε και καμία γυναίκα.

Οι Vegas μπορεί να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να καθιερωθούν στο χώρο της μουσικής, αλλά όταν πρόκειται για τις στυλιστικές τους επιλογές, ακροβατούν ακατάπαυστα ανάμεσα στο εκκεντρικό και το πραγματικά κακόγουστο. Εδώ τα αγόρια του group φορούν δημιουργίες του ταλαντούχου σχεδιαστή Sotiris Georgiou τα οποία όμως δεν καταφέρνουν να αναδείξουν, ενώ η Μελίνα μπορεί να ισορροπεί στις περσινές πλατφόρμες του οίκου Versace, αλλά δεν τα πηγαίνει ο ίδιο καλά και με το φόρεμα του Κωνσταντίνου Μητροβγένη. Η τρισδιάστατη δημιουργία θα ήθελε πολύ να θυμίζει Lady Gaga και φουτουριστικές αναφορές, αντίθετα όμως ξεσηκώνει αποκριάτικες μνήμες που ταιριάζουν περισσότερο στο τριώδιο παρά σε μουσικό διαγωνισμό.

Η Ήβη Αδάμου επενδύει σε ένα μίνι φόρεμα γεμάτο τυπώματα από κόμιξ. Η αλήθεια είναι πως μόνο κωμική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εν λόγω προσπάθεια καθώς ακόμα και η πλούσια χαίτη της νεαρής τραγουδίστριας δεν καταφέρνει να σώσει την κατάσταση.

Η συμπαθέστατη Βαλάντω κάνει μία φιλότιμη προσπάθεια επιλέγοντας τυρκουάζ του ουρανού για το φόρεμά της, ενώ συμπληρώνει με έναν ώμο, έντονη βάτα και μαύρα φτερά. Δυστυχώς η υπερβολή δεν οδηγεί πάντα σε καλόγουστα μονοπάτια γι' αυτό και στην προκειμένη περίπτωση το σύνολο φορτώνεται τόσο πολύ που δεν αναδεικνύει τη σιλουέτα και συνδυασμένο μετον κόκκινο φάκελο καταλήγει σε σίγουρο σφάλμα. Την επόμενη φορά θα χρειαστεί προσοχή.

Η πρωταγωνίστρια του φετινού Dancing with the stars τα έχει όλα. Ένα κορμί που πολλές θα ζήλευαν, ένα πρόσωπο που πολλές θα ήθελαν να έχουν και μία καριέρα λαμπερή που λίγοι θα μπορούσαν να επιτύχουν. Μάλλον αυτό που της λείπει είναι ένας έμπειρος στιλίστας που θα απογειώσει το στιλ της καθώς έχει όλα όσα χρειάζονται, εκτός από το κατάλληλο φόρεμα. Νεκροκεφαλή, στρας, παγιέτες και αλυσίδες σε ένα oversized tshirt όχι μόνο δε βοηθούν, αλλά αντίθετα είναι εντελώς απαγορευτικά για το κόκκινο χαλί μουσικών βραβείων.

Ας ελπίσουμε η αστυνομία της μόδας να μην αγανακτίσει με τις εν λόγω εμφανίσεις και να αντιμετωπίσει με επιείκια τις αγαπημένες μας star!