H Νικολέττα Ράλλη με αυτό το look περνάει το maternity style σε άλλο επίπεδο

H Νικολέττα Ράλλη με αυτό το look περνάει το maternity style σε άλλο επίπεδο

Η Νικολέττα Ράλλη ως καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής του, «Καλό μεσημεράκι», συνδύασε τα δύο πιο κομψά fashion items της σεζόν.

Η Νικολέττα Ράλλη θα γίνει σε λίγους μήνες μητέρα για πρώτη φορά και βρέθηκε πριν από μία ημέρα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, μιλώντας γι’ αυτήν τη συγκλονιστική εμπειρία. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι, το οποίο θα ονομάσει μάλλον Σοφία όπως λένε και τη μητέρα του συντρόφου της, αναλύοντας ταυτόχρονα τα άγχη και τις ανησυχίες της σε αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο της ζωής της.

ralli3

Η «δική μας» Νικολέττα, όμως, δεν χάνει ποτέ το στυλ και τη φινέτσα της ακόμα και τώρα που πρωτεύοντα ρόλο παίζει η άνεσή της. Γι΄αυτό για τη χθεσινή της εμφάνιση δημιούργησε ένα ultra chic αλλά και πολύ βολικό look (δες τις φωτογραφίες του αναλυτικά στην παρακάτω gallery).

Με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Βίβιαν Ρουβέλα, συνδύασε ένα λευκό mini shirt dress από τα H&M με ένα ζευγάρι κόκκινες κροκό μπότες μέχρι το γόνατο, δημιουργία του brand Sam Eldeman τις οποίες τις βρίσκουμε στα καταστήματα Καλογήρου. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σταματίου. Το loose φόρεμά της είναι ένα διαχρονικά κομψό σχέδιο που δεν παύει να είναι επίκαιρο καμία σεζόν. Ο τρόπος όμως που το «ταίριαξε» με αυτό το edgy ζευγάρι παπουτσιών έκανε το outfit της πραγματικά ξεχωριστό. Γιατί αν έχεις φαντασία και αισθητική, τα maternity looks μπορούν να αποκτήσουν τεράστιο, ενδυματολογικό ενδιαφέρον.
Δες επίσης: #PFW: Tο δυστοπικό σύμπαν του Balenciaga «έβαλε φωτιά» στην Εβδομάδα Μόδας