H Kate Middleton έκανε μία πρωτότυπη ενδυματολογική επιλογή που μας ξάφνιασε ευχάριστα

H Kate Middleton έκανε μία πρωτότυπη ενδυματολογική επιλογή που μας ξάφνιασε ευχάριστα

Ας πούμε πως ανακάλυψε vintage θησαυρούς στην ντουλάπα της.

O Πρίγκιπας William και η Kate Middleton βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ιρλανδία όπου και πραγματοποιούν επίσημη περιοδεία. Στο πλαίσιο αυτής χθες βρέθηκαν στο Μουσείο Λογοτεχνίας του Δουβλίνου όπου η Δούκισσα του Cambridge τράβηξε τα φλας των φωτογράφων όχι μόνο επειδή ήταν όπως πάντα απαστράπτουσα, αλλά και επειδή φόρεσε κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει… ένα vintage φόρεμα. Όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, η 38χρονη Kate φόρεσε ένα πουά, ροζ-μαύρο, φόρεμα Oscar de La Renta με μαύρες λεπτομέρειες στη μέση και στα μανίκια το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες και ένα μικρό, μαύρο clutch.

Το κάπως pin up και πολύ retro look της –με σαφείς αναφορές στα 60s- το ολοκλήρωσε με μία ψηλή αλογοουρά και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια. Παρόμοια εμφάνιση είχε πραγματοποιήσει και η μητέρα του συζύγου της, η Πριγκίπισσα Diana, στην Σικελία το 1985. Η Middleton μας έχει συνηθίσει να «ανακυκλώνει» παλαιότερα ρούχα της φορώντας τα ξανά και ξανά, αλλά σπάνια καταφεύγει σε vintage ενδυματολογικές επιλογές. Και αυτό, όπως μαρτυρούν οι εικόνες, πρέπει να αλλάξει.

Αυτό το ρομαντικό outfit που απέπνεε νοσταλγία και την έκανε να δείχνει πιο «τρωτή» και ευάλωτη στα μάτια του κόσμου, ήταν η girly πινελιά που χρειαζόταν το δυναμικό προφίλ της Δούκισσας του Cambridge και η νότα διαφορετικότητας που πολύ μας άρεσε! Πάντα τέτοια… vintage ρούχα εννοούμε!
Δες επίσης: #PFW: H σύγχρονη αμαζόνα της Chanel είναι η γυναίκα που υμνεί την ελευθερία της με το στυλ της

AP 20064727274039