Δεν θα πιστέψεις με τι συνδύασε τα sneakers της η Κατερίνα Καινούργιου

Δεν θα πιστέψεις με τι συνδύασε τα sneakers της η Κατερίνα Καινούργιου

Ένα απροσδόκητο style combo από την πανέμορφη παρουσιάστρια.

H λαμπερή παρουσιάστρια του «Eυτυχείτε» δεν φοβάται του ενδυματολογικούς πειραματισμούς καθώς ο σωματότυπός της της επιτρέπει να φορέσει τα πάντα και να δείχνουν όλα πολύ κολακευτικά πάνω της. Την έχουμε δει σχεδόν με όλες τις τάσεις αυτού του χειμώνα –τονισμένους ώμους, power suits, φτερά και πουά- αλλά την βλέπουμε συχνά και με τα all time classic sneakers. Τα αγαπημένα αθλητικά παπούτσια όλων μας, η Κατερίνα Καινούργιου, τα έχει βάλει πολλάκις.

Με leggings και πουλόβερ, με denim παντελόνι, με στενό φόρεμα και με ολόσωμη φόρμα, με πολλά στυλάτα outfits τα οποία ήθελε να κάνει πιο άνετα με την προσθήκη των trainers. Χθες όμως ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου η παρουσιάστρια φόρεσε τα Nak, λευκά αθλητικά της με έναν απροσδόκητο τρόπο: ένα σιέλ σετ από σακάκι και mini, πλισέ φούστα. Με την πρώτη ματιά αυτό το preppy look περίμενες να το έχει ολοκληρώσει με ένα ζευγάρι γόβες με μπαρέτα ή με ψηλοτάκουνες, δερμάτινες μπότες.

Εκείνη όμως έκανε τη διαφορά δίνοντας αυτό το comfy twist στην εμφάνισή της και με αυτόν τρόπο μας έδειξε πώς να είμαστε στυλάτες, αλλά και άνετες, 24 ώρες το 24ωρο. Έξυπνη λύση για εσένα που απεχθάνεσαι στα τακούνια αλλά αγαπάς τα blazers και τις κοντές φούστες. Κάν’ το όπως η Κατερίνα!
Δες επίσης: Η Meghan Markle ήθελε να περάσει ένα μήνυμα στον κόσμο μέσα από το μενταγιόν της

https://www.instagram.com/p/B9eg7uAB1LL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading