Η Meghan Markle ήθελε να περάσει ένα μήνυμα στον κόσμο μέσα από το μενταγιόν της

Η Meghan Markle ήθελε να περάσει ένα μήνυμα στον κόσμο μέσα από το μενταγιόν της

Και όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και στη Βασίλισσα και στον Πρίγκιπα Harry.

Yπάρχουν πολλά θέματα που προέκυψαν από την πρώτη επίσκεψη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry. Tι είπαν κατ' ιδίαν με τη Βασίλισσα, πως πήγε η συνάντηση με τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton και γιατί άφησαν τον Archie πίσω στον Καναδά; Σε αυτό το άρθρο, όμως, δεν θα ασχοληθούμε με τίποτα από αυτά. Θα ασχοληθούμε μόνο με το κολιέ της Markle. Kαι πιο συγκεκριμένα με το μενταγιόν που φορούσε όταν επισκέφθηκε το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας για να παρακολουθήσει από κοντά πως πηγαίνει το πρόγραμμα υποτροφιών για το οποίο ήταν υπεύθυνη κατά την παραμονή της στη Μεγάλη Βρετανία.

https://www.instagram.com/p/B9ZbYJWJZvB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δούκισσα του Sussex συνδύασε το total white look της με ένα χρυσό κρεμαστό από τη σχεδιάστρια Sophie Lis, το οποίο ονομαζόταν Love Pendant και είχε γραμμένο πάνω του ένα γαλλικό ποίημα του 19ου αιώνα. Όπως θα δεις και στο παρακάτω Instagram post το κολιέ της Meghan έγραφε: «Κάθε μέρα σε αγαπώ πιο πολύ, περισσότερο από χθες και λιγότερο από αύριο». Τα tabloids σχολίασαν πως αυτό ήταν ένα «κρυφό» μήνυμα προς το σύζυγό της θέλοντας έτσι να δει ολόκληρος ο κόσμος πόσο δεμένοι και αγαπημένοι είναι και πόσο στηρίζει ο ένας τον άλλον στη μεγάλη απόφαση τους να ζήσουν μαζί εκτός Λονδίνου.

Γιατί στο τέλος της ημέρας, όπως και να θέλουν να παρουσιάσουν την κίνηση αυτή τα media, το ζευγάρι επέλεξε μία ζωή από κοινού που θα τους κάνει πιο ευτυχισμένους, «κάθε μέρα και περισσότερο», όπως έλεγε και το μενταγιόν της Meghan...
Δες επίσης: It's A Rainy Day: Μπορείς να κάνεις fashion statement με το αδιάβροχο παλτό σου

https://www.instagram.com/p/B9ZvjhPgYV8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading