H Meghan Markle φόρεσε μία από τις πιο «δύσκολες» τάσεις της σεζόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Meghan Markle φόρεσε μία από τις πιο «δύσκολες» τάσεις της σεζόν

Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε; «Εσύ αποφασίζεις» που έλεγε και ο Γιάννης Βούρος στην ομώνυμη σειρά...

O Πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα του Sussex είναι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος, αντίστοιχα, στην οργάνωση «Queen’s Commonwealth Trust» όπου ασχολούνται με την ανάδειξη πρωτοποριακών επιχειρηματικών ιδεών και την τόνωση των νέων επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της πρόσφατης επίσημης επίσκεψής τους στο Λονδίνο το αγαπημένο ζευγάρι των ξένων tabloids, αλλά και δικό μας, συντόνισε μια συνάντηση με τους νεαρούς, εκκολαπτόμενους leaders στην οποία η Meghan Markle, όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, πήγε απαστράπτουσα.

Συγκεκριμένα η 38χρονη σύζυγος του Δούκα του Sussex, φόρεσε ένα πλισέ, midi, ασύμμετρο φόρεμα από ζέρσεΐ σε nude-καφέ απόχρωση δημιουργία του Oίκου Preen by Thornton Bregazzi το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια Edge of Ember και με ένα ζευγάρι nude γόβες Aquazzura.

Το πολύ κομψό φόρεμά της ήταν κατασκευασμένο με την τεχνική της «αναδίπλωσης» (κοινώς με μικρές σούρες σαν γκοφρέ χαρτί) πράγμα πολύ hot για τη σεζόν S/S 2020 αλλά διόλου κολακευτικό για τη σιλουέτα. Τα πλισέ ρούχα προσθέτουν όγκο στον σωματότυπο και παρόλο που το συγκεκριμένο φουστάνι είχε έξυπνες ραφές στη μέση δεν αναδείκνυε τις καμπύλες της Meghan. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε σε τίποτα στο να ακολουθήσει το trend και oι fashionable επιλογές είναι και θα είναι οι αγαπημένες μας.
Δες επίσης: To Gossip Girl επανέρχεται στους δέκτες μας και αυτά είναι όσα γνωρίζουμε έως τώρα για το reboot του

https://www.instagram.com/p/B9kS7YjJ_kI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading