Το wild print που φόρεσε η Jennifer Lopez δεν πρέπει να λείπει από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Μαρία Ροδίτη
Το wild print που φόρεσε η Jennifer Lopez δεν πρέπει να λείπει από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Η Λατίνα star έκανε μια πολύ cool & stylish εμφάνιση.

Η Jennifer Lopez είναι μια γυναίκα-είδωλο. Είναι sexy, έχει εντυπωσιακές καμπύλες και ένα πρόσωπο το οποίο «μιλάει» από μόνο του. Μπορεί το στυλ της να μην αρέσει σε όλους και ορισμένες φορές να πραγματοποιεί εμφανίσεις τις οποίες δεν μπορούμε να καταλάβουμε, ωστόσο ένα είναι το σίγουρο: ότι πάντα η JLo γίνεται θέμα συζήτησης.

Μια πρόσφατη εμφάνισή της, λοιπόν, μας έκανα να αναφωνήσουμε «Wow» και να θέλουμε να αντιγράψουμε την αγαπημένη Λατίνα star. Η 50χρονη Jennifer Lopez φόρεσε το απόλυτο wild print όλων των εποχών με τον πιο cool τρόπο και μας υπενθύμισε ότι ήρθε η στιγμή να το ξετρυπώσουμε κι εμείς από τις ντουλάπες μας.

Η JLo πόζαρε στο φωτογραφικό φακό μαζί με την Billie Eilish και φόρεσε το oversized army jacket της, θυμίζοντάς μας πόσο fashionable είναι αυτό το κομμάτι. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Λατίνα σταρ επιλέγει αυτό το print. Ο φωτογραφικός φακός την έχει πετύχει αρκετές φορές να φορά leggings και jackets σε military μοτίβο όταν επισκέπτεται το γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές της βόλτες.

https://www.instagram.com/p/B9jTDtsF2zV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το camo (camouflage) print και συγκεκριμένα ένα jacket με αυτό το μοτίβο δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα, όπως καταλαβαίνεις. Ταιριάζει με όλα τα ρούχα, προσφέρει μια δυναμική και αποπνέει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Μπορείς να το συνδυάσεις χρωματικά με χακί παντελόνι και turtleneck μαύρο top, όπως έκανε η JLo, αλλά μπορείς να το φορέσεις και με ένα denim παντελόνι και λευκό πουκάμισο, ακόμα και με το αγαπημένο, ανοιξιάτικο φόρεμά σου.

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα για τους μεγάλους Οίκους Μόδας της Ιταλίας εν μέσω Κορονοϊού