Tο fashion item που όλες οι Ελληνίδες celebrities έχουν αγαπήσει λίγο παραπάνω στην καραντίνα

Tο fashion item που όλες οι Ελληνίδες celebrities έχουν αγαπήσει λίγο παραπάνω στην καραντίνα

Kαι ποιος μπορεί να τις κατηγορήσει; Όλες το έχουμε!

Ας ξεκινήσουμε με μία παραδοχή: δεν θα ανακαλύψουμε την πυρίτιδα ή (για να είμαστε και επίκαιρες) το εμβόλιο για τον Κορονοϊό με την παρακάτω παραδοχή, αλλά αυτές τις μέρες το έχουμε νιώσει στο πετσί μας λίγο παραπάνω… τα φούτερ είναι τα πιο βολικά, τα πιο cool και τα πιο αυθεντικά ρούχα του κόσμου! Και στην καραντίνα τα φοράμε λίγο παραπάνω. Συνδυάζονται με leggings, κάνουν το παντελόνι της πυτζάμας μας να δείχνει λιγότερο αλλόκοτο εκτός κρεβατοκάμαρας, δένουν αρμονικά ακόμα και με ένα lingerie μακρύ φόρεμα και μάλλινες κάλτσες.

Τα φούτερ είναι ο μοναδικός στυλιστικός λόγος που έχουμε αυτό το διάστημα να νιώθουμε λίγο παραπάνω ο εαυτός μας μέσα στο σπίτι, είτε γυμναζόμαστε είτε όχι. Και αυτό είναι κάτι που βρίσκει σύμφωνες και τις Ελληνίδες celebrities όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery.

Από το γκρι με κουκούλα της Χριστίνας Μπόμπα μέχρι το μπλε της Ντορέττας Παπαδημητρίου, παρακάτω θα βρεις τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο Instagram την εβδομάδα που μας πέρασε γιατί οι Ελληνίδες stars #μενουνεσπιτι και #φορανεφουτερ!
Δες επίσης: Urban Denim Rules: Tα 5 jeans που χρειάζεσαι αυτήν την άνοιξη στην ντουλάπα σου