Oι Κardashians φωτογραφίζονται συνέχεια με αυτό το ρούχο & ίσως πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oι Κardashians φωτογραφίζονται συνέχεια με αυτό το ρούχο & ίσως πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο

Φοράμε που φοράμε όλες φόρμα μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα, μήπως ήρθε η ώρα να το δείξουμε και στα social;

Στα Ιnstagram accounts των Κim, Khloe και Kourtney Kardashian έχουμε δει κατά καιρούς διάφορα εκκεντρικά looks. Από total latex εμφανίσεις, μέχρι pvc τακούνια, boxy σακάκια φορεμένα σαν φορέματα, super sexy bikinis και φωτογραφίες μόνο με nude συσφικτικά εσώρουχα, τα SKIMS συγκεκριμένα που σχεδιάζει η Κim. Tώρα όμως, εν μέσω καραντίνας, εστιάσαμε την προσοχή μας σε μία πιο casual και σίγουρα περισσότερο «φορέσιμη» ενδυματολογική εμμονή τους: στα γκρι σετ φόρμας.

Τrack pants και loose φούτερ που θυμίζουν πιτζάμες, αλλά έχουν και το sporty στοιχείο, βλέπουμε στην παρακάτω gallery πως είναι τα πιο αγαπημένα fashion items της «πιο γνωστής οικογένειας της Αμερικής». Και η αλήθεια είναι πως αυτό το outfit είναι ό,τι πρέπει για τις ημέρες που περνάμε μέσα στο σπίτι. Όλες έχουμε κάτι αντίστοιχο που μπορούμε να φορέσουμε και να είμαστε καλοντυμένες και στο σαλόνι μας. Φτιάξε χαλαρά τα μαλλιά σου, φόρεσε λίγο ρουζ και μάσκαρα, βρες την πιο φωτεινή γωνία του καναπέ σου και βγάλε την επόμενη selfie που θα ανεβάσεις στα social μέσα στην all time classic, γκρι φόρμα σου.

Αν κάτι ξέρουν οι αδερφές Kardashian είναι να διαχειρίζονται σωστά το Instagram, άρα γιατί να μην τις ακούσουμε; Φοράμε που φοράμε έτσι και αλλιώς όλη τη μέρα αντίστοιχα ρούχα….
Δες επίσης: Με αυτό το στυλ παντελονιού όλες δείχνουμε πιο αδύνατες, όπως και αν το φορέσουμε!