Madonna- Kate Middleton: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Madonna- Kate Middleton: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Μία βασίλισσα, μία πριγκίπισσα και ένα φόρεμα.

Όταν η συμπαθέστατη Δούκισσα του Cambridge διάλεξε την κοραλλί δημιουργία τoυ οίκου Stella Mc Cartney, για να παρεβρεθεί στα γενέθλια του Βασιλιά Φίλιππου, σίγουρα δε φανταζόταν πως θα βρισκόταν πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά και μάλιστα όχι για καλό λόγο.

Το κορίτσι του πρίγκιπα William, φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα για να τιμήσει τον πεθερό της στο σικάτο Waterside Inn, όπου και έγινε ο εορτασμός των ενενήντα του χρόνων, αλλά αγνόησε πως το ένολο κομμάτι είχε ξαναφορεθεί.

Η ατυχία της Kate Middleton δεν είναι μόνο πως έχουμε ξαναδεί το ίδιο ρούχο σε κάποια άλλη, αλλά πως αυτή η μπροστάρισσα της μόδας τυχαίνει να είναι η Βασίλισσα της ποπ, Madonna.

H θεά Τσικόνε και κολλητή της σχεδιάστριας Stella McCartney λάνσαρε το περιβόητο σωμόν φόρεμα τρία χρόνια πριν, το Μάιο του 2008 στο amFAR γκαλά στις Κάννες. Η επιλογή της ήταν μία από τις πιο καλόγουστες που έχει λανσάρει τα τελευταία χρόνια και γι' αυτό αποθεώθηκε, σε μία εμφάνιση θηλυκή, σέξι και κλασσάτη που ταιριάζει στην ηλικία της.

Από την άλλη, η Kate Middleton, μπορεί να έλαμψε μέσα στο σατέν φόρεμά της, αλλά ήρθε δεύτερα σε αυτήν την κούρσα και γι' αυτό δε μπορούμε παρά να αποθεώσουμε τη Madge για την εμφάνισή της.