Μπορείς να αποκτήσεις τώρα το πιο διάσημο μαύρο φόρεμα της Meghan Markle με μεγάλη έκπτωση

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μπορείς να αποκτήσεις τώρα το πιο διάσημο μαύρο φόρεμα της Meghan Markle με μεγάλη έκπτωση

Σου λέμε το πώς και το πού.

Έχουμε γράψει πολλές φορές για τα must have κομμάτια μίας ενημερωμένης γκαρνταρόμπας. Για το ανδρικό πουκάμισο, το «σωστό» mom jean, τα loafers και τις άνετες γόβες, το καμηλό πανωφόρι και φυσικά το «μικρό μαύρο φόρεμα». Σαν αυτό που φόρεσε η Meghan Markle -θα το δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery- πριν από δύο ακριβώς χρόνια και μπορείς να το βρει τώρα online στο e-store του brand του, «Βlack Halo». Το μοντέλο λέγεται «Jackie O» και μπορούμε όλες να καταλάβουμε γιατί: συγκεντρώνει την φινέτσα και τη διαχρονική κομψότητα της συζύγου του Kennedy, στο λιτό και sexy σχέδιό του.

Ladylike γραμμή, midi μήκος και ντραπέ σχέδιο που αγκαλιάζει τους ώμους, συνθέτουν ένα L.B.D. (aka Little Black Dress) που ταιριάζει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, όχι μόνο σε αυτή της Δούκισσας του Sussex. Aν, λοιπόν, δεν έχεις κάποιο αντίστοιχο κομμάτι στην κατοχή σου τώρα μπορείς να μπεις εδώ και να αποκτήσεις με 20% έκπτωση το ακριβές αντίγραφο αυτού που φορούσε η Meghan δύο χρόνια πριν όταν ολόκληρος ο πλανήτης της έκανε διθυραμβικά σχόλια για το στυλ της.

Aπόκτησε τώρα ένα αντίστοιχο κομμάτι, συνδύασέ το με κλασσικά μαύρα pumps ή nude γόβες και πέδιλα και πρόσθεσε ένα all time classic piece στην ντουλάπα σου που θα σε κάνει να δείχνεις κομψή και φινετσάτη σε κάθε περίσταση, όλες τις ώρες της ημέρας. Ο ορισμός της «έξυπνης αγοράς», με μία δόση royal λάμψης!
Δες επίσης: Ο Στέλιος Κουδουνάρης μας λέει πώς να κάνουμε την παραμονή μας στο σπίτι μια ενδυματολογική εμπειρία