Η Kate Middleton φόρεσε τα ωραιότερα σκουλαρίκια και μπορείς να τα αποκτήσεις κι εσύ

Η Kate Middleton φόρεσε τα ωραιότερα σκουλαρίκια και μπορείς να τα αποκτήσεις κι εσύ

Είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία τώρα!

Την περασμένη εβδομάδα η Kate Middleton και ο σύζυγος της Πρίγκιπας Γουίλιαμ πραγματοποίησαν βιντεοκλήση με ένα σχολείο στο Lancashire της βορειοδυτικής Αγγλίας, ευχαριστώντας το προσωπικό για την αφοσίωσή τους στην παροχή ενός «ασφαλούς περιβάλλοντος» για τα παιδιά των οποίων οι γονείς εργάζονται σκληρά για το κράτος κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, ακόμη και κατά τη διάρκεια των υποτιθέμενων εορτών του Πάσχα.

Το βίντεο ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram όπου το ζευγάρι μοιράστηκε ένα σύντομο στιγμιότυπο του τρόπου με τον οποίο συνεχίζουν να εκπληρώνουν τις εργασιακές υποχρεώσεις τους εξ αποστάσεως, με την Kate να εμφανίζεται με πολύχρωμο και άνετο στυλ ιδανικό για τις μέρες της τηλεργασίας.

Η Δούκισσα κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης φορούσε ένα λαμπερό κίτρινο,πλεκτό πουλόβερ Ζara, αποδεικνύοντας ότι τα φωτεινά ρούχα έχουν θετική επίδραση στη ψυχολογία μας. Το πουλόβερ της που δεν είναι πλέον διαθέσιμο, μπήκε σε δεύτερη μοίρα όταν είδαμε τα πανέμορφα, χρυσά κρεμαστά σκουλαρίκια της σε σχήμα φύλλου.


https://www.instagram.com/p/B-u9NW2l1OH

Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι τα σκουλαρίκια στοιχίζουν μόλις 165 λίρες και είναι από το γνωστό brand κοσμημάτων Catherine Zoraida. Όπως ήταν αναμενόμενο κύμα οπαδών της Kate έσπευσαν να τα αγοράσουν αλλά αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται προς πώληση. Ωστόσο, τα κοσμηματοπωλεία που εδρεύουν στο Λονδίνο διαβεβαιώνουν τους πελάτες ότι παράγουν ήδη αρκετά ζευγάρια και δίνουν στον κόσμο τη δυνατότητα της προ-παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας τους.

earrings1

GOLD FERN DROP EARRINGS

Τα όμορφα σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ασήμι 18 καρατίων και πωλούνται επίσης σε ασήμι. Μπορείς να τα παραγγείλεις κι εσύ αφού ευτυχώς για εμάς κάνουν shipping στην Ελλάδα.