Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε φωτογραφία με μαγιό και εμείς ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη αγορά μας

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε φωτογραφία με μαγιό και εμείς ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη αγορά μας

Επέλεξε ένα sexy bikini σε animal printed σχέδιο.

«Ονειρεύομαι θάλασσα, ήλιο και παραλίες... όλα δεν μπορώ να τα έχω, αλλά λίγη βιταμίνη D και ηλιοθεραπεία μπορώ να έχω και στη βεράντα μου! Και για αυτό είμαι χαρούμενη! Όλα είναι θέμα οπτικής! Εστίασε σε αυτά που έχεις και όχι σε όσα δεν έχεις! Θα περάσουμε τις δυσκολίες και θα χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα! Προς το παρόν βγες στο μπαλκόνι, στο παράθυρο και γιατί όχι βάλε το μαγιό σου και απόλαυσε τον ήλιο μας!» με αυτήν την περιγραφή κάτω από το post της στο Instagram, η Xριστίνα Μπόμπα μας έβαλε σε mood καλοκαιριού και μας έκανε να ονειρευόμαστε διακοπές και μπάνια στη θάλασσα εν μέσω καραντίνας.

Η Influencer επέλεξε η πρώτη της summerish εμφάνιση, μετά από την περιπέτεια της υγείας της με τον Κορονοϊό, να γίνει με ένα κλασικό -αλλά ταυτόχρονα πολύ sexy- μπικίνι με animal prints. Το συγκεκριμένο σχέδιο ανήκει στο brand Yamamay και οι χοντρές τιράντες του και το τριγωνικό ντεκολτέ του κολακεύουν το μπούστο δείχνοντας ταυτόχρονα πιο ανοιχτές τις πλάτες και πιο καλλίγραμμα τα χέρια.

Επίσης το μοτίβο του είναι διαχρονικό και ένα παρόμοιο σχέδιο μαγιό μπορεί να φορεθεί κάθε καλοκαίρι δείχνοντας πάντα εντυπωσιακό και επίκαιρο! Δυναμική αρχή για την κατηγορία «celebrities με μαγιό» από την Χριστίνα!
Δες επίσης: 20 maxi φορέματα για ρομαντικές και κομψές εμφανίσεις μετά την καραντίνα

https://www.instagram.com/p/B_hbJHnFOuy