Ξέρουμε ακριβώς τα αντικείμενα που έχει πάντα μέσα στην τσάντα της η Kate Middleton

Ξέρουμε ακριβώς τα αντικείμενα που έχει πάντα μέσα στην τσάντα της η Kate Middleton

Και δεν είναι αυτά που θα περίμενες!

Το στυλ της Kate Middleton συζητιέται από τη στιγμή που μάθαμε ότι είναι στο πλευρό του Πρίγκιπα William. Η ίδια δείχνει μια αδυναμία στα εμπριμέ φορέματα και, μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που την είδαμε τελευταία να επιλέγει floral μοτίβα και looks με όλα τα χρώματα της ίριδας για να κάνει τις royal συναντήσεις της μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom.

Κάτι, όμως, στο οποίο δεν έχει δοθεί σημασία μέχρι σήμερα είναι οι τσάντες των royal γυναικών του Παλατιού, η χρήση τους και το περιεχόμενό τους. Στο παρελθόν, η πριγκίπισσα Diana χρησιμοποιούσε το clutch bag της για να καλύψει το ντεκολτέ της από τους παπαράτσι, ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ μετακινεί την τσάντα της από το ένα χέρι στο άλλο για να ενημερώσει το προσωπικό της ότι βαριέται να συνομιλεί με κάποιον.

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο οι κυρίες του Παλατιού κρατούν clutch bag είναι για να έχουν μια δικαιολογία να μην κάνουν χειραψίες σε μια άβολη περίσταση. Κι αν αναρωτιέσαι τι υπάρχει μέσα σε αυτές τις τσάντες (χρήμα σε μετρητά ποτέ, πάντως), εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τι μεταφέρει η Kate Middleton, η οποία τις περισσότερες φορές κρατάει την τσάντα της στο αριστερό χέρι.

middleton

Σύμφωνα με το βιβλίο της royal συγγραφέως, Marcia Moody, «A Biography», η Kate Middleton έχει πάντα μαζί της τέσσερα πράγματα. «Στο μικρό clutch της υπάρχει πάντα ένα μικρό καθρεφτάκι, blotting paper (απορροφητικά φύλλα για να μη γυαλίζει η επιδερμίδα), μαντήλι και lip balm», γράφει η συγγραφέας. Και μπορούμε όλες να καταλάβουμε γιατί έχει πάντα μαζί της αυτά τα αντικείμενα. Η Δούκισσα του Cambridge είναι ένα πρόσωπο που βρίσκεται διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας, οπότε δεν πρέπει ποτέ να γυαλίζει το πρόσωπό της, να έχει ξεθωριασμένο κραγιόν στα χείλη ή καταρροή στη μύτη.

dutchess

Κι αν έχει τη δυνατότητα να κρατά μεγαλύτερη τσάντα ή tote bag, η Kate Middleton έχει πάντα μαζί της μια φωτογραφική μηχανή μιας και λατρεύει να τραβά φωτογραφίες. Μάλιστα, η Marcia Moody, αναφερόμενη στη royal περιοδεία της Kate και του William στον Καναδά το 2011, λέει: «Αφού ανέκαθεν λάτρευε την τέχνη της φωτογραφίας, η Kate πήρε μαζί της την Canon κάμερά της για να βγάλει προσωπικές φωτογραφίες».

Διάβασε ακόμα: Οι καμπάνιες των διάσημων Οίκων Μόδας για την επόμενη σεζόν αποπνέουν μια… πρωτόγνωρη εσωστρέφεια