Να, γιατί η Kate Middleton φοράει συνήθως καπέλο κατά την αποβίβαση από το αεροπλάνο…

Να, γιατί η Kate Middleton φοράει συνήθως καπέλο κατά την αποβίβαση από το αεροπλάνο…

Η Δούκισσα του Cambridge συνδυάζει το στυλ με την πρακτικότητα!

Τον τελευταίο καιρό και εν μέσω καραντίνας είδαμε την Kate Middleton να πραγματοποιεί πολλές zoom διασκέψεις φορώντας φορέματα σε όλα τα χρώματα της ίριδας. Με μια αδυναμία, βέβαια, στα φλοράλ. Το ντύσιμό της, άλλωστε, μας απασχολεί πάντα και δεν ήταν δυνατόν αυτήν την περίεργη- για όλο τον πλανήτη- περίοδο να μην ασχοληθούμε μαζί της.

Άλλωστε, από τη μέρα που η Kate Middleton παντρεύτηκε τον William και έγινε Δούκισσα του Cambridge όλα τα Μέσα ασχολούνται σχεδόν καθημερινά με το στυλ της. Τι φόρεσε ή τι δε φόρεσε, αν «έσπασε» το πρωτόκολλο ή όχι είναι μόνο μερικά ζητήματα που απασχολούν κοινό και δημοσιογράφους.

Όλοι και όλες γνωρίζουμε ότι τα βασιλικά μέλη έχουν ένα ολόκληρο εγχειρίδιο με do’s & dont’s όσον αφορά το στυλ και τα ρούχα τους. Για παράδειγμα, όλοι στο Παλάτι φορούν παπούτσια ένα νούμερο μεγαλύτερο για να αποφευχθούν οι φουσκάλες στα πόδια ή έχουν μικρά βαρίδια κάτω από τις φούστες, ώστε να μην τις παίρνει ο αέρας και αποκαλυφθεί κάποιο σημείο του σώματος που δεν πρέπει.

AP 143372852925

Ας σταθούμε, όμως, στον άνεμο και ας δούμε ένα ακόμα τρικ που έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια η Δούκισσα του Cambridge. Η Kate Middleton συνηθίζει να φορά καπέλο κάθε φορά που αποβιβάζεται από το αεροπλάνο και έχει να πραγματοποιήσει μια επίσημη επίσκεψη. Αναρωτιέσαι γιατί; Διότι δε θέλει να πέφτουν τα μαλλιά στο πρόσωπό της, καθώς εκείνη τη στιγμή περιμένουν από κάτω φωτογράφοι για να την απαθανατίσουν και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι αυτές που συνήθως γίνονται viral. Έτσι, η Kate αποφεύγει τη λακ και υιοθετεί τη λύση του καπέλου.

Αν, λοιπόν, ξαναδείς τη σύζυγο του William να φορά καπέλο κατά την αποβίβασή της από αεροπλάνο θα ξέρεις τον λόγο που έχει επιλέξει αυτό το look.

Διάβασε ακόμα: Η μούσα της νέας καμπάνιας του Jacquemus είναι τόσο ανατρεπτική όσο και ο ίδιος