H Kate Middleton έχει ήδη φορέσει τα πιο κομψά φορέματα του φετινού καλοκαιριού

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Kate Middleton έχει ήδη φορέσει τα πιο κομψά φορέματα του φετινού καλοκαιριού

Kαι το έχει κάνει από την άνεση του καναπέ της μιλώντας στο Zoom.

H περίοδος της καραντίνας εξαιτίας της πανδημίας, ήταν κάτι που ο καθένας μας βίωσε διαφορετικά. Άλλος πιο ήρεμα και «πειθαρχημένα» βρήκε χρόνο να δει ταινίες, να διαβάσει βιβλία που είχε αφήσει στη μέση από το καλοκαίρι, να κάνει (και να φάει) banana bread και γενικά να αφιερώσει χρόνο στα πράγματα που ήδη αγαπούσε και να εξερευνήσει και άλλες, «νέες αγάπες». Άλλος μπορεί να καταπιέστηκε, να αυτοπεριορίστηκε σε βασανιστικό βαθμό, να αγχώθηκε και να «απομονώθηκε» ψυχολογικά. Η Δούκισσα του Cambridge σίγουρα ξεκουράστηκε αφού αναγκαστικά απήχε από δημόσιες εμφανίσεις και προγραμματισμένες επισκέψεις. Βρήκε όμως έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας με τον κόσμο μέσα από τα Instagram posts του επίσημου account του βασιλικού ζευγαριού @kensingtonroyal και τις συνομιλίες στην πλατφόρμα Zoom.

Εκεί η Kate Middleton, από το σαλόνι (ή έστω από ένα από τα σαλόνια) του σπιτιού της συνέχιζε κανονικότατα το κοινωφελές της έργο όλο αυτό το διάστημα δείχνοντας ταυτόχρονα πως μπορεί να κάνει fashion statement και καθισμένη με το μισό της κορμό να «κόβεται» από την κάμερα του laptop. Η Δούκισσα έχει ήδη φορέσει (και είναι ακόμα Ιούνιος) τέσσερα από τα πιο chic dress trends της σεζόν, τα οποία και θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery.

Η Μiddleton αποφεύγει συστηματικά τα τελευταία χρόνια τα oversized κοσμήματα, οπότε τον λαιμό της σπάνια διακοσμεί κάποιο statement κολιέ. Θέλει να επικεντρώνει την προσοχή στο design και το μοτίβο του ρούχου και μάντεψε… τα καταφέρνει άψογα. Χωρίς καν να κουνηθεί από τη θέση της. Κυριολεκτικά.
Δες επίσης: Tα στυλάτα σανδάλια που έγιναν sold out πέρυσι είναι και πάλι διαθέσιμα