H Mαρέβα Μητσοτάκη στην Επίδαυρο με ένα look που δύσκολα περνούσε απαρατήρητο

H Mαρέβα Μητσοτάκη στην Επίδαυρο με ένα look που δύσκολα περνούσε απαρατήρητο

Παρακολούθησε χθες, στο πλευρό του συζύγου της Κυριάκου Μητσοτάκη, την παράσταση «Πέρσες» την οποία ανέβασε το Εθνικό Θέατρο.

Χθες το βράδυ η «Πρώτη Κυρία» της χώρας, η Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι, παρακολούθησε μαζί με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, την αρχαία τραγωδία του Αισχύλου «Πέρσες», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, ανεβασμένη στην Επίδαυρο από την ομάδα του Εθνικού Θεάτρου. Το αρχαίο θέατρο, είναι ένα μέρος που δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια ενδυματολογικών πειραματισμών. Ένα μέρος υποβλητικό που σε μαγνητίζει με το «βάρος της ιστορίας του». Την οποία ιστορία και «σεβάστηκε» η Μαρέβα Μητσοτάκη αφήνοντας παράλληλα το δικό της στυλιστικό στίγμα στη χθεσινή βραδιά.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού μπορεί να αποχώρησε από τη διοίκηση του Greciac chic fashion label, Zeus + Δione, αλλά δεν έχασε ούτε στιγμή την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το στυλ και τη μόδα. Όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, επέλεξε για την πνευματική αυτή βραδιά, ένα σατέν harem pants στο χρώμα της σαμπάνιας και ένα φούξια, wrap top με balloon μανίκια. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι καφέ, flat σανδάλια και ένα μενταγιόν σε ethnic ύφος με υφασμάτινο λουράκι.

Το έντονο, χρωματικό contrast καθώς και οι ανάλαφρες υφές του look της έκαναν το σύνολό της εντυπωσιακό και απόλυτα εναρμονισμένο με τους «περιορισμούς» και την «ιερότητα» του χώρου. Κομμάτια με κίνηση και προσωπικότητα που δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητα, τοποθετώντας έτσι και τη χθεσινή εμφάνιση της κυρίας Μητσοτάκη στη λίστα με τις «καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς».
Δες επίσης: Από το 2020 θα κρατήσουμε σίγουρα αυτά τα πέντε sneaker trends