Victoria Beckham: Tότε και τώρα

Victoria Beckham: Tότε και τώρα

H πιο παγωμένη γυναίκα στον κόσμο δεν ήταν πάντα η στυλάτη ice queen που αγαπάμε.

Τη Victoria Beckham οι περισσότερες από εσάς θυμάστε από τα χρόνια των Spice Girls. Το νεόκοπο τότε κορίτσι με το όνομα Victoria Adams και το χαρακτηριστικό καρέ που φόραγε μόνο little black dresses συστήθηκε στο κοινό ως Posh Spice για να δείξει την μεγαλοαστική καταγωγή της και την αγάπη της για το στυλ και τη μόδα.

Οι Spice Girls επιδόθηκαν σε πολλές κιτς εμφανίσεις, αλλά η Victoria αν και η πιο άσημη του group κατάφερε να διατηρήσει την στυλάτη εικόνα της και το αυστηρό της στυλ. Η μπάντα διαλύθηκε και η Victoria όσο ήταν ακόμα Spice Girl γνώρισε και παντρεύτηκε το David. Όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί Brooklyn (πήρε το όνομα του από το μέρος που γνώρισε το David σε περιοδεία του group) έκοψε κοντά τα μαλλιά της και άρχισε να κάνει πιο casual εμφανίσεις, αλλά πάντα με μία δόση από pop star γιατί είχε μόλις ξεκινήσει τη νέα solo τραγουδιστική καριέρα.

Μετά η οικογένεια Beckham μετακόμισε στην Αμερική και εκεί όλα άλλαξαν. Η Victoria έβαψε τα κοντά της μαλλιά ξανθά και το look της έγινε super sexy, σαν κάθε μαμά από το L.A που σέβεται τη γκλαμουριά της. Έκανε reality για τη ζωή της οικογένειας της και τη μεγάλη αλλαγή με την μετακόμιση τους σε άλλη ήπειρο και ο manager της, Simon Fuller κατάφερε να κάνει την οικογένεια ένα trademark όνομα που έφερνε πολλά εκατομμύρια. Οι Beckhams έγιναν pop είδωλα ως οικογένεια και κάθε κίνηση τους αποτελούσε είδηση για τα tabloids.

Η Victoria Beckham αποφάσισε να εξαργυρώσει έξυπνα όλη αυτή τη φήμη και αντί να προσπαθήσει πάλι να κάνει solo καριέρα στο τραγούδι που είχε αποτύχει και παλαιότερα, αποφάσισε να αναδείξει το δυνατό σημείο της που ήταν πάντα το στυλ της.

H posh spice πήρε σάρκα και οστά στο look της Victoria που άλλαζε συνέχεια όπως και τα designer συνολάκια της με βάση πάντα τον κανόνα του chic. Κλασικές τσάντες όπως οι Birkin, ταγιέρ και στενά φορέματα έγιναν το σήμα κατατεθέν της Victoria που έφερε την απόλυτη μόδα στα μαλλιά με το αυστηρό καρέ της. Τα τελευταία χρόνια παίζει με τα μήκη, τα χρώματα και τα κοψίματα στα μαλλιά, αλλά η Victoria πάντα καταφέρνει να δημιουργεί τάσεις με τις επιλογές της είτε είναι εξτέ είτε αλά γκαρσόν. Το status της ως fashion icon επισφραγίστηκε με το λανσάρισμα της δικής της σειράς ρούχων η οποία ενώ στην αρχή αντιμετωπίστηκε με επιφύλαξη από τον κόσμο της μόδας, πλέον έχει καταφέρει να γίνει ένα fashion house με σεβασμό και διάσημους πελάτες.