Τα φορέματα που επιλέγει η Σοφία Καρβέλα δεν ταιριάζουν με το glam rock στυλ της

Τα φορέματα που επιλέγει η Σοφία Καρβέλα δεν ταιριάζουν με το glam rock στυλ της

Είναι, όμως, μια πολύ κομψή λύση για όλο το καλοκαίρι!

Η Σοφία Καρβέλα ασχολείται και εργάζεται στο χώρο της μόδας εδώ και πολλά χρόνια που ζει στη Νέα Υόρκη. Η μόδα είναι η μεγάλη της αγάπη και αρκεί μόνο ένα scroll στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να αναγνωρίσεις τις γνώσεις της πάνω στο αντικείμενο και την αίσθηση του στυλ της.

Παρατηρώντας την κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, θα αντιληφθείς ότι έχει υιοθετήσει ένα glam rock στυλ, το οποίο περιλαμβάνει denim παντελόνια, jean shorts με έντονα σκισίματα και T-shirts. Και όλα αυτά εναλλάσσονται κατά κύριο λόγο στις αποχρώσεις του λευκού, γκρι και μαύρου.

Θα παρατηρήσεις, όμως, ότι το φετινό καλοκαίρι έχει κάνει μια μικρή, στυλιστική στροφή και- ανάμεσα στα glam rock σύνολά της- επιλέγει να φορά και maxi φορέματα, τα οποία φέρουν κατά κύριο λόγο μια neo hippie διάθεση. Maxi, αέρινα φορέματα σε floral ή άλλα μοτίβα, αλλά και σε μονοχρωμίες- όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- αποπνέουν ένα στυλ άνεσης και χαλαρότητας που όλες επιζητάμε στα ρούχα μας, τόσο για τις εμφανίσεις στη δουλειά, στην πόλη, στη βόλτα, αλλά και στις διακοπές στο νησί.

Παρόλο, λοιπόν, που έχει ένα δικό της προσωπικό στυλ εδώ και πολλά χρόνια, είναι φανερό ότι η Σοφία Καρβέλα δε φοβάται να τολμήσει και να βγει από τη στυλιστική της πεπατημένη. Ξέρει να διατηρεί την ισορροπία στα looks της, αλλά ξέρει επίσης καλά να αποδεικνύει τις στυλιστικές της ικανότητες.

Διάβασε ακόμα: 6 fashion items που σπάνια φοράει σε δημόσιες εμφανίσεις η Kate Middleton