Crescent-Moon Print: Αυτό το ανατρεπτικό μοτίβο έχουν λατρέψει οι stars

Μαρία Ροδίτη
Crescent-Moon Print: Αυτό το ανατρεπτικό μοτίβο έχουν λατρέψει οι stars

Το logo που εμπνεύστηκε η Marine Serre έγινε μέσα σε λίγο καιρό ξακουστό σε όλο τον κόσμο.

Ένα όχι και τόσο φανταχτερό, καλοκαιρινό μοτίβο τόσο σε ρούχα όσο και σε άλλα fashion items έχουν λατρέψει αυτό το καλοκαίρι οι celebrities. Το crescent-moon print, αυτό το μοτίβο με το μισοφέγγαρο, η έμπνευση του οποίου ανήκει στη σχεδιάστρια Marine Serre, έχει αγαπηθεί και φορεθεί όσο κανένα άλλο από διάσημες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Τα βλέμματα σε αυτό το print έστρεψε πρόσφατα η Beyoncé με το visual album της, «Black is King»: Σε ένα από τα πολλά ρούχα που αλλάζει τη βλέπουμε να φορά μια ολόσωμη φόρμα με αυτό το χαρακτηριστικό μισοφέγγαρο, όπως ακριβώς και οι χορευτές που την περιβάλλουν. Ακολούθησε η Adele, η οποία πόζαρε με μακρυμάνικο top με το crescent-moon print, θέλοντας να δείξει την υποστήριξή της στη διάσημη τραγουδίστρια, ενώ – όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- πολλές ακόμη stars δεν μπόρεσαν να αντισταθούν σε αυτό το διαφορετικό και ανατρεπτικό μοτίβο.

https://www.instagram.com/p/CDTsmTfK26K

Και κάπως έτσι, αυτό το μοτίβο έγινε ξακουστό σε όλο τον κόσμο με το Lyst να αναφέρει ότι η αναζήτηση του brand της Γαλλίδας σχεδιάστριας, Marine Serre, άγγιξε το 426% μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. «Το φεγγάρι είναι για εμάς ένα σύμβολο, μια εικόνα, μια απεικόνιση, μια σημαία, μια γλώσσα, μια μεταφορά, ένα αντικείμενο στο οποίο πιστεύουμε: την υπέρβαση τον συνόρων, τον υβριδισμό και την ελευθερία», δήλωσε η 27χρονη Serre στο Dazed and Confused.

«Τη στιγμή που όλα τα logos έχουν τα αρχικά του ονόματος του σχεδιαστή, εγώ δεν ήθελα ένα logo με το όνομά μου. Ήθελα κάτι που σήμαινε περισσότερα. Το φεγγάρι είναι το σύμβολο της γυναίκας. Οπότε, θεώρησα ότι δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο», δήλωσε η σχεδιάστρια στη βρετανική Vogue, η οποία- όμως- εξήγησε ότι δεν πρόκειται για ένα σταθερό logo. Κάθε χρόνο θα υφίσταται μικρές αλλαγές.

Διάβασε ακόμα: Fashion DIY: Φτιάξε ένα στυλάτο anklet μέσα σε 5’ (video)