Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει πώς να φορέσεις το denim shorts στο νησί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει πώς να φορέσεις το denim shorts στο νησί

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια βρίσκεται στην Πάρο και δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο της τζιν σορτσάκι!

Για κάποιους οι καλοκαιρινές διακοπές μόλις τελείωσαν και αυτές είναι οι πρώτες μέρες στη δουλειά (δύσκολη η επιστροφή, συμπάσχουμε), για άλλους τώρα αρχίζουν και το χαμόγελο δε λέει να φύγει από τα χείλη. Για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή τα πράγματα είναι κάπου στη μέση. Η γνωστή παρουσιάστρια εδώ και πολύ καιρό απολαμβάνει τις διακοπές της στην όμορφη Πάρο και θα συνεχίσει για λίγες μέρες ακόμη, μέχρι να επιστρέψει στο κλεινόν άστυ και να αρχίσει την προετοιμασία της εκπομπής της «Happy Day» στον Alpha.

Ως τότε, η Σταματίνα δε σταματά να μας δίνει fashion inspo μέσα από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της στα σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού. Και αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι ότι έχει μια στυλιστική αδυναμία όλο αυτόν τον καιρό που βρίσκεται μακριά από την Αθήνα. Η γλυκιά παρουσιάστρια έχει φορέσει αρκετές φορές αυτό το καλοκαίρι το denim shorts.

Από την εξόρμησή της στην παραλία, μέχρι τη βραδινή βόλτα στα σοκάκια της Πάρου και το περπάτημα πλάι στο κύμα λίγο πριν φανεί το ηλιοβασίλεμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει αναγάγει σε key piece το denim shorts.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η διάσημη παρουσιάστρια έχει συνδυάσει το τζιν σορτσάκι της με το ολόσωμο με cut-outs μαγιό της δημιουργώντας ένα ultra fashionable beach look, με λευκό πουκάμισο για τον απογευματινό περίπατο, αλλά και με μουσταρδί, puff-sleeved top για υπέροχες, βραδινές βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Και με αυτόν τον τρόπο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σού δείχνει ότι μόνο με ένα jean shorts και διαφορετικά tops μπορείς να δημιουργείς κομψά island looks, χωρίς να έχεις βαρύνει καθόλου τη βαλίτσα των διακοπών σου. Καν’ το, λοιπόν, κι εσύ όπως η Σταματίνα!

Διάβασε ακόμα: 10 summer trends εμπνευσμένα από fashion icons περασμένων δεκαετιών