10 στυλιστικοί κανόνες που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια η Meghan Markle

Μαρία Ροδίτη
10 στυλιστικοί κανόνες που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια η Meghan Markle

Οι αντισυμβατικές ενδυματολογικές της επιλογές είναι πηγή έμπνευσης!

Από τη μέρα που γνωρίσαμε τη Meghan Markle ως σύντροφο και μέλλουσα σύζυγο του Πρίγκιπα Harry έως και σήμερα που έχει πλέον αποσυρθεί με όλη την οικογένειά της από τα βασιλικά καθήκοντα, παρατηρήσαμε δύο βασικά πράγματα: την αμεσότητά της, που την έκανε αμέσως αγαπητή στο κοινό, και την έμφυτη αίσθηση του στυλ με τα σύνολά της να εμπνέουν πολλές σύγχρονες γυναίκες.

Η Meghan Markle δε θέλησε ποτέ να μπει στο «καλούπι» που επέβαλε το περιβάλλον του Παλατιού, ούτε να ακολουθήσει πιστά του στυλιστικούς κανόνες που εδώ και χρόνια έχει θεσπίσει το Kensington! Η σύζυγος του Harry, όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε, ακολούθησε πιστά τους δικούς της, ενδυματολογικούς κανόνες – θα τους δεις στην παρακάτω gallery- και φρόντιζε με κάθε της εμφάνιση να γίνεται talk of the town.

Μπορεί κάποιες φορές να έμενε πιστή στα στυλιστικά «πρέπει» του Παλατιού, επιλέγοντας για τις εμφανίσεις της σύνολα και τουαλέτες σε γήινες ή σκούρες αποχρώσεις (γιατί απλά της άρεσε αυτό που έβλεπε στον καθρέφτη της), δε δίσταζε όμως να «πετάξει» από πάνω της τα gowns και να δώσει τη θέση τους σε ένα κομψό κοστούμι, όταν εκείνη το επιθυμούσε.

Η Meghan Markle ήξερε, ξέρει και πάντα θα γνωρίζει τι πρέπει να φορέσει και πώς πρέπει να το φορέσει ανάλογα με την περίσταση, κάνοντας κάθε φορά fashion statement και δημιουργώντας συζήτηση γύρω από τις στυλιστικές της επιλογές. Το έκανε αβίαστα, αλλά με περίτεχνο τρόπο τόσο καιρό… Γιατί να μη συνεχίσει και από εδώ και πέρα, στη νέα της ζωή;

Διάβασε ακόμα: 10 summer trends εμπνευσμένα από fashion icons περασμένων δεκαετιών