Ο λόγος που η Meghan Markle φορούσε ψηλοτάκουνα στις δημόσιες εμφανίσεις

Μαρία Ροδίτη
Ο λόγος που η Meghan Markle φορούσε ψηλοτάκουνα στις δημόσιες εμφανίσεις

... δεν είναι αυτός που νομίζεις.

Μπορεί η Meghan Markle εδώ και μερικούς μήνες να έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή στην Αμερική μαζί με την οικογένειά της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο κόσμος και ο Τύπος θα πάψει να ασχολείται με τις στυλιστικές της επιλογές και επί Παλατιού, αλλά και μετά από την αποχώρησή της από αυτό.

Από όσο γνωρίζεις- ή αν δεν ξέρεις θα σου πούμε εμείς- οι γυναίκες του Παλατιού είναι ειδήμονες σε style hacks που μπορούν να αναδείξουν καλά τη σιλουέτα τους ή να τις βγάλουν από… δύσκολες και αμήχανες καταστάσεις. Για παράδειγμα, η Kate Middleton πάντα τοποθετεί ειδικά, μικρά βαρίδια σε φούστες και φορέματα, για να αποφεύγει να της σηκώνει το ρούχο ο αέρας και να ζει awkward στιγμές σε κοινή θέα. Η Πριγκίπισσα Diana φορούσε έντονα χρώματα στις επισκέψεις της σε παιδιά για να τους φτιάχνει τη διάθεση, ενώ η Meghan Markle φορούσε πάντα παπούτσια σε ένα νούμερο μεγαλύτερο για να μην τη «χτυπήσουν» και ταλαιπωρήσουν τα πόδια της. Φορούσε, όμως, ΠΑΝΤΑ ψηλοτάκουνα σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ανατρέχοντας σε παλαιότερες επίσημες εμφανίσεις της σπάνια θα τη δεις με flat παπούτσια στο πλευρό του Harry και γι’ αυτήν τη στυλιστική επιλογή υπάρχει λόγος. Άλλωστε, τίποτε δεν έχει κάνει τυχαία μέχρι σήμερα στη ζωή της η Meghan Markle. Η πρώην Δούκισσα του Sussex, λοιπόν, λάτρευε να φορά τα Aquazzura ή Stuart Weitzman γοβάκια της και αυτή η στυλιστική επιλογή της είχε να κάνει με τη διαφορά ύψους που έχει με τον σύζυγό της.

Η Meghan έχει ύψος περίπου 1.67, ενώ ο Harry φτάνει το 1.85, οπότε καταλαβαίνεις πόσο περίεργες και όχι τόσο όμορφες αισθητικά θα φαίνονταν οι κοινές τους φωτογραφίες στον Τύπο. Θα υπήρχε μια φανερή ανισορροπία. Το είπε, άλλωστε, πρόσφατα και στην DailyMail ο celebrity φωτογράφος, Glenn Gratton: «Τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ύψους μοιάζουν περίεργα στις φωτογραφίες. Αν ο ένας από τους δύο είναι μικροκαμωμένος, στη φωτογραφία μπορεί να φανεί ακόμα πιο κοντός. Στην περίπτωση του δημοφιλούς ζευγαριού, η Meghan έχει επιλέξει να φορά πάντα ψηλοτάκουνα σε δημόσιες εμφανίσεις και έτσι να εξισορροπεί τη διαφορά ύψους με τον Harry».

Διάβασε ακόμα: 6 τρόποι να φορέσεις τα καλοκαιρινά φορέματα και το φθινόπωρο