Nicole Poturalski: Ποια είναι η (φημολογούμενη) νέα σύντροφος του Brad Pitt;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Nicole Poturalski: Ποια είναι η (φημολογούμενη) νέα σύντροφος του Brad Pitt;

To 27χρονο μοντέλο από τη Γερμανία που ήθελε να γίνει υδροβιολόγος, φαίνεται ότι δεν είναι απλά μία ακόμα αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό ενός mega star.

Tα διεθνή tabloids έχουν πάρει φωτιά το τελευταίο 24άωρο με τη νέα «σύντροφο» του Brad Pitt. Ο 56χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με το «Entertainment Tonight», συναντήθηκε στο αεροδρόμιο «Charles de Gaulle Airport» με το 27χρονο μοντέλο από τη Γερμανία, Nicole Poturalski. Εκείνη πέταξε από Βερολίνο, εκείνος από Los Angeles και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να επιβιβάζονται στο ίδιο ιδιωτικό αεροπλάνο με προορισμό τη Νότιο Γαλλία.
Τίτλοι όπως «η νέα Jollie» και «η γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του πιο διάσημου εργένη στο Hollywood» περνάνε από το πρωί από το feed μας δημιουργώντας μας την εξής εύλογη απορία: ποια είναι αυτή η καλλονή με τα γαλάζια μάτια και τα σαρκώδη χείλη που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery και τι άλλο κάνει εκτός από το να είναι αυταπόδεικτα υπέροχη.

https://www.instagram.com/p/CD2Z-kdAXoh


Και επειδή δεν θέλουμε να μένουμε με αναπάντητα τέτοια ερωτήματα, το google search απέδωσε και μας έδωσε αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για το παρελθόν της Poturalski. Για το μέλλον δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να μας διαφωτίσει. Ίσως μόνο ο Pitt, αν όλα πάνε καλά μεταξύ τους.

Το νέο του (φημολογούμενο) κορίτσι, λοιπόν, είναι 27 χρονών με καταγωγή από τη Γερμανία και ρίζες από την Πολωνία. Η Nico, όπως αυτοαποκαλείται στα social media, μικρή ήθελε να γίνει υδροβιολόγος αλλά στα 13 της την ανακάλυψε ένας scouter μοντέλων στην Disneyland στο Παρίσι και από τότε τα συμβόλαια με πρακτορεία όπως το A Management, το Next και το Official Models, ήταν μονόδρομος. Μέσα στον τελευταίο χρόνο έχει μπει στο εξώφυλλο των Γερμανικών Harper’s Bazaar και Elle ενώ έχει υπάρξει η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του γνωστού brand μαγιό, Triangl.

H Νicole μιλάει πέντε γλώσσες, έχει έναν γιο τον Emil τον οποίο ανεβάζει από σπάνια έως ποτέ στο Instagram (κάποια κοινά με τον Brad Pitt δεν βρίσκεις εδώ;) και δηλώνει με κάθε ευκαιρία την αγάπη της για την ιστορία και τις τέχνες. Σε ένα Q&A που έχει απαντήσει για ένα από τα πρακτορεία που συνεργάζεται (το A Management) έχει πει «θα ήθελα να ταξιδεύω στον χρόνο ώστε να είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω από κοντά όλα τα σημαντικά, ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν αιώνες τώρα την ανθρωπότητα».

https://www.instagram.com/p/CERLa7TI9_H

Το πόσο καταπληκτική όμως είναι η Poturalski δεν εξαντλείται στο ότι είναι πανέμορφη με μαθησιακές ανησυχίες και ενδιαφέροντα, αλλά παθιάζεται και με την πολιτική και είναι ευαισθητοποιημένη στα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά. Έχει γράψει πολλές φορές στο προφίλ της για την καταπολέμηση του trafficking, για την παιδική πορνογραφία αλλά και την παράνομη οπλοκατοχή. Δεν ξέρουμε αν ο Βrad Pitt θα βρίσκεται για καιρό ακόμα στο ίδιο «ιδιωτικό αεροπλάνο» μαζί της, αλλά από ότι φαίνεται θα είναι πολύ τυχερός αν το κάνει.
Δες επίσης: Πόση σημασία έχουν τα trends εν μέσω πανδημίας;