Δεν γίνεται να μην λατρέψεις το Αncient Greek φόρεμα που φόρεσε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα της

Δεν γίνεται να μην λατρέψεις το Αncient Greek φόρεμα που φόρεσε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα της

Όταν ξεκινάς εκπομπή την ημέρα των γενεθλίων σου (Χρόνια Πολλά Σίσσυ!) το να βάλεις λευκό, maxi dress φαίνεται πολύ ταιριαστό.

Από σήμερα και για όλη την υπόλοιπη σεζόν η όμορφη, κοκκινομάλλα παρουσιάστρια μας προτρέπει «να χαμογελάσουμε» κάθε Σαββατοκύριακο από τις 09.50 το πρωί και τη συχνότητα του OPEN. H Σίσσυ Xρηστίδου έκανε σήμερα πρεμιέρα έχοντας στο πλευρό της τη γνώριμη παρέα της από την περσινή τηλεοπτική της οικογένεια. Ο Παύλος Σταματόπουλος, η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος κάθισαν και φέτος στα σκαμπό του ανανεωμένου σκηνικού και μας υποσχέθηκαν πως το «Έλα Χαμογέλα» δεν θα είναι απλά ο τίτλος τους, θα είναι η ρουτίνα μας για όλη την χρονιά.



sissy chri


Η συγκυρία ήταν διπλά ευχάριστη για τη Σίσσυ γιατί σήμερα εκτός από πρεμιέρα, είχε και τα γενέθλιά της. Και γι΄αυτό επέλεξε, με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Πωλίνας Λάμπογλου, ένα maxi gown αιθέρια και ξεχωριστό… κατάλληλο για το birthday girl! Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα custom made λευκό, μακρύ φόρεμα σε αμπίρ γραμμή και έναν ώμο, δημιουργία του ελληνικού fashion brand, Νash by Natasha Avloniti. Oλοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους από προσωπική συλλογή και πλατφόρμες Glamazons.

To λευκό κομμάτι με τις ντραπέ λεπτομέρειες και τον έναν ώμο, ήταν μία σοφιστικέ επιλογή με Ancient Greek chic αισθητική που δεν κολάκευε μόνο την παρουσιάστρια αλλά κάθε γυναίκα. Συνδυάζεται με φλατ δερμάτινα σανδάλια για πρωινά looks, αλλά και με ψηλοτάκουνα χρυσά πέδιλα και αντίστοιχα λεπτά αξεσουάρ, για πιο επίσημες εμφανίσεις. Less is more με «άρωμα Ελλάδας» για την πρεμιέρα της και ανυπομονούμε και για τα υπόλοιπα outfits της σεζόν με πρωταγωνιστές τα φορέματα που τόσο αγαπά η Σίσσυ Χρηστίδου! Καλή αρχή και χρόνια πολλά!
Δες επίσης: Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το πιο κομψό slip dress ως κουμπάρα