Πρέπει να δοκιμάσεις κι εσύ το blazer trend που φόρεσε η Kaia Gerber

Πρέπει να δοκιμάσεις κι εσύ το blazer trend που φόρεσε η Kaia Gerber

Το supermodel περπάτησε στους δρόμους της Νέας Υόρκης δίνοντας μας το τέλειο #fashioninspo για τα looks αυτής της… περίεργης εποχής.

Το φθινόπωρο είναι μια δύσκολη στυλιστικά εποχή. Τις πολύ πρωινές και πολύ βραδινές ώρες έχει μια αισθητή ψύχρα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας η ζέστη καλά κρατεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε τι ρούχα θα φορέσουμε, άλλες φορές να βγαίνουμε από το σπίτι με άκρως καλοκαιρινό outfit και άλλες με πιο «βαριά» ρούχα για τις θερμοκρασίες που επικρατούν έξω. Το αποτέλεσμα; Ή να κρυώνουμε ή να σκάμε από τη ζέστη.

Τη λύση σε αυτό το «αιώνιο» πρόβλημά σου έρχεται να δώσει η Kaia Gerber και η πρόσφατη εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Το supermodel περπάτησε στους δρόμους του Μεγάλου Μήλου φορώντας biker shorts με λεπτό πουλόβερ και sneakers, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, που επιστρέφει από τη δεκαετία του ’90.

https://www.instagram.com/p/CFFlQ6rjwU5

Η Kaia επέλεξε ως πανωφόρι ένα μαύρο δερμάτινο blazer με το οποίο απογείωσε το sporty chic look της και μας θύμισε αρκετά τη μαμά της, Cindy Crawford, όταν κι εκείνη φορούσε αυτήν την τάση στα 90’s και κυκλοφορούσε στην ίδια πόλη.

Αν θέλεις κι εσύ να υιοθετήσεις αυτήν τη ρετρό τάση, μπορείς να τη φορέσεις όπως ακριβώς η Kaia Gerber. Εναλλακτικά, συνδύασε το leather σακάκι σου με denim παντελόνι και basic T-shirt, με midi φούστα ή ακόμα και με δερμάτινο παντελόνι δημιουργώντας το απόλυτο total leather look.

Διάβασε ακόμα: Ένα αγαπημένο κομμάτι των 90s γίνεται το πιο hot item του φετινού φθινοπώρου