H Kate Middleton ντύθηκε ακριβώς σαν την Πριγκίπισσα Diana στα 80s

H Kate Middleton ντύθηκε ακριβώς σαν την Πριγκίπισσα Diana στα 80s

Το αγαπημένο style combo της μητέρας του Πρίγκιπα Harry και William, μας παρουσιάζεται μέσα από την ανανεωμένη εκδοχή του, το φθινόπωρο του 2020.

AP 20266461676208

Δεν ήταν ακριβώς «play date» αυτό που είχε χθες στο Battersea Park του Λονδίνου η Kate Middleton με άλλες μαμάδες. Δεν συναντήθηκαν για να παίξουν τα παιδιά μαζί στο γρασίδι, αλλά για να συζητήσει με γονείς που δέχονται τη στήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως είναι οι Home-Start, National Childbirth Trust (NCT) και Mush, για το πώς επηρεάστηκαν οι οικογένειές τους από το lockdown και την πανδημία.

Η Δούκισσα του Cambridge άφησε για λίγο κατά μέρους τα αγαπημένα της μονοχρωματικά σύνολα, τα floral midi φορέματα και όλα τα preppy looks που τόσο συχνά εναλλάσσει στις δημόσιες εμφανίσεις της και είπε για μια φόρα να επιλέξει ένα πιο ανάλαφρο, casual και αρκετά αισιόδοξο outfit. Η Kate φόρεσε ένα crop, ψηλόμεσο παντελόνι σε dusty pink απόχρωση -το οποίο ανήκει στο brand Marks&Spencer και το έχει ξαναφορέσει η Δούκισσα στο παρελθόν- μαζί με ένα λευκό, κοντομάνικο T-Shirt και τα αγαπημένα της άσπρα Superga. Όπως θα δεις και στην gallery ήταν ένα χαλαρό σύνολο με βασικούς πρωταγωνιστές basic κομμάτια που λίγο-πολύ όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Το πραγματικά ιδιαίτερο στοιχείο αυτού του look, όμως, είναι το ότι κάτι μας θυμίζει. «Κάτι που βλέπεις σε αυτήν τη φωτογραφία της Πριγκίπισσας Diana από ένα αντίστοιχο πάρκο στο Λονδίνο τη δεκαετία του ’80. Η μητέρα του Πρίγκιπα Harry και William φορούσε τότε ένα παρόμοιο style combo: ένα ροζ, αλλά καρό, υφασμάτινο παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι λευκά loafers.

H εικόνα αυτών των δύο γυναικών σίγουρα μας ξυπνά αισθήματα τρυφερότητας και γλυκύτητας και είναι από τις λίγες φορές που το να «αντιγράφεις» τον άλλον μπορεί μόνο να επιβραβευθεί.

https://www.instagram.com/p/CD1NRvtHs_3

Δες επίσης: H Jennifer Aniston και τα Dior φορέματα έχουν μία «ιστορία αγάπης» που μας γυρίζει 20 χρόνια πίσω