Αυτό το ρούχο έχουν λατρέψει οι Ελληνίδες celebrities τον τελευταίο καιρό

Αυτό το ρούχο έχουν λατρέψει οι Ελληνίδες celebrities τον τελευταίο καιρό

Και είναι ό,τι πιο βολικό και stylish υπάρχει για αυτήν τη μεταβατική εποχή!

Είναι αλήθεια ότι μόλις μπήκαμε στον Οκτώβριο και το φθινόπωρο δεν έχει κάνει ακόμα αισθητή την παρουσία του. Ούτε τα πρωτοβρόχια ξεκίνησαν, ούτε ιδιαίτερο κρύο έχει. Μόνο τις πολύ πρωινές και πολύ βραδινές ώρες υπάρχει μια δροσιά, ενώ την υπόλοιπη ημέρα η ζέστη καλά κρατεί.

Αυτόματα, αυτός ο καιρός μάς δυσκολεύει και στυλιστικά. Τι να φορέσεις όταν η ζέστη με την υγρασία και τη δροσιά συνυπάρχουν; Να κουβαλάς παντού μαζί σου ένα jacket; Ή να φοράς από το πρωί ρούχα με μανίκι τριών τετάρτων; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα ταλανίζουν το κεφάλι μας αυτήν τη μεταβατική εποχή.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν οι Ελληνίδες celebrities, οι οποίες έχουν βρει τον «χρυσό κανόνα» για να είναι κομψές, να μη ζεσταίνονται, αλλά και ούτε να κρυώνουν στις αρχές του φθινοπώρου. Ποιο κομμάτι έχουν λατρέψει; Τις ολόσωμες φόρμες.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, τα δικά μας κορίτσια έχουν αγαπήσει τα overalls σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Η Αθηνά Οικονομάκου και η Ευγενία Σαμαρά, για παράδειγμα, λατρεύουν τα μονόχρωμα overalls, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα λέει «ναι» στο animal print. Αν, λοιπόν, κι εσύ αυτό το διάστημα αμφιταλαντεύεσαι καθημερινά τι να φορέσεις, το παρακάτω scroll θα σου δώσει λύση και έμπνευση για τις καθημερινές εμφανίσεις σου.

Διάβασε ακόμα: 5 fashion trends που «δεν έχουν ηλικία»