Η Δανάη Παππά έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του «girl crush» μας με τις στυλιστικές της επιλογές

Η Δανάη Παππά έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του «girl crush» μας με τις στυλιστικές της επιλογές

Δέκα από τα αγαπημένα της σύνολα, είναι ό,τι πρέπει για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.

H Δανάη Παππά είναι ένα ταλαντούχο και όμορφο κορίτσι, 24 μόλις ετών, που γνωρίσαμε τα τελευταία τρία χρόνια μέσα από τις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, «Τατουάζ» και «8 Λέξεις». Με το εκφραστικό πρόσωπό της μαγνήτισε από την πρώτη στιγμή τον τηλεοπτικό φακό και μας έκανε να googlάρουμε το όνομά της. Η Δανάη γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα ενώ οι γονείς της κατάγονται από την Κέρκυρα και το Αγρίνιο. Η μεγάλη της αγάπη και η εμφανή κλίση της ήταν από πάντα ο χορός γι’ αυτό δεν μας έκανε μεγάλη εντύπωση όταν διαβάσαμε ότι με το που τελείωσε το σχολείο έφυγε στο εξωτερικό για να κάνει σεμινάρια χορού και θεάτρου στο Broadway Dance Center της Νεας Υόρκης για τρεις μήνες.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, ξεκίνησε να ασχολείται και με το modeling, κάνοντας κυρίως διαφημιστικά μέχρι που την «ανακάλυψε» μέσα από το Instagram ο Γεωργίου και την κάλεσε για audition για τη σειρά που ετοίμαζε τότε (το «Tατουάζ»). Ως καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The Tonight Show», ήταν μία «όαση» φρεσκάδας και ζωντάνιας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η κίνηση που μας ήρθε ενστικτωδώς στο μυαλό με το που την είδαμε ήταν να scrollάρουμε στο Instagram Account της.

Εκεί βρήκαμε τα σύνολα που θα βρεις στην παρακάτω gallery και είναι όλα ό,τι πρέπει για αυτόν τον μεταβατικό, φθινοπωρινό καιρό που ακόμα δεν κάνει κρύο αλλά ούτε και απόλυτη ζέστη. Ωραία έμπνευση Παρασκευής για τα #ootd της υπόλοιπης εβδομάδας! Ευχαριστούμε Δανάη!
Δες επίσης: S/S 21: O Olivier Rousteing παρουσίασε μία συλλογή που εξασφαλίζει την υστεροφημία του Οίκου Balmain