H Ζέτα Μακρυπούλια αγαπάει το lime σε όλες του τις εκφάνσεις

H Ζέτα Μακρυπούλια αγαπάει το lime σε όλες του τις εκφάνσεις

Και στην παστέλ και στην neon εκδοχή του.

christos alexandropoulos 120139744 177063427286402 7552842069554584843 n

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ», Ζέτα Μακρυπούλια, έχει βάλει κατά καιρούς ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο πλατό της εκπομπής. Matching sets, crop tops, τζιν-καμπάνες, mini και maxi εμπριμέ φορέματα, κοντές φούστες με floral πουκάμισα… και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς σε κομψό συνδυασμό ρούχων που μπορεί να σταθεί στη μεσημεριανή ζώνη, το έχει δοκιμάσει ήδη η Ζέτα. Με μεγάλη επιτυχία, τολμάμε να πούμε.

Μαζί με τον στυλίστα της, Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, η ξανθιά παρουσιάστρια, έχει αποφασίσει να φορέσει το τελευταίο καιρό δύο συγκεκριμένες τάσεις για παραπάνω από μία φορά. Έχει αγαπημένα fashion trends για το φετινό φθινόπωρο και αυτό βγαίνει προς τα έξω.
Το ένα είναι οι μπλούζες με τονισμένους ώμους και το άλλο είναι το lime χρώμα σε όλες του τις εκφάνσεις, από ανοιχτό παστέλ μέχρι έντονο neon. Στη μία περίπτωση, όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, έβαλε ένα slip dress σε αυτήν την «φωσφοριζέ» απόχρωση με εσπαντρίγιες και στην άλλη ένα σετ από πουκάμισο που έδενε στη μέση και ένα crop flare, ασορτί παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/CE_XK8JgL3M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρόλο που είναι ξανθιά αυτή η κίτρινη απόχρωση της ταιριάζει πολύ, εναρμονίζεται με το ανοιχτό χρώμα των μαλλιών της και τα γαλάζια της μάτια και δείχνει πολύ κομψό. Αν, λοιπόν, είσαι και εσύ ανοιχτόχρωμη και το είχες διαγράψει από τη λίστα με τις φθινοπωρινές σου επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ, καλό θα είναι να αναθεωρήσεις.
Δες επίσης: Πέντε φορές στις φετινές Εβδομάδες Μόδας που η βιωσιμότητα κέρδισε... το παιχνίδι του στυλ