Αυτός ήταν ο λόγος που το νυφικό της Meghan Markle δεν είχε τέλεια εφαρμογή

Μαρία Ροδίτη
Αυτός ήταν ο λόγος που το νυφικό της Meghan Markle δεν είχε τέλεια εφαρμογή

Έχεις ή δεν έχεις ακόμη παντρευτεί, σίγουρα θα ταυτιστείς μαζί της!

Η ανακοίνωση ενός βασιλικού γάμου και το ίδιο το γεγονός είναι ένα ζήτημα παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Από την αναγγελία του και μόνο λέγονται και γράφονται πολλά, ενώ εκείνη την ημέρα ο κόσμος των media δεν προλαβαίνει να γράφει. Φυσικά, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το νυφικό που έχει επιλέξει η νύφη και το πώς δείχνει μέσα σε αυτό.

Την ίδια «μοίρα», φυσικά, είχε και το νυφικό που φόρεσε η Meghan Markle στο γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry, τον Μάιο του 2018. Η πρώην Δούκισσα του Sussex φόρεσε ένα απλό, διαχρονικό και κομψό νυφικό του Οίκου Givenchy- μπορείς να το θυμηθείς στην παρακάτω gallery-, το οποίο αγαπήθηκε πολύ από το παγκόσμιο κοινό, όμως γέννησε ένα ερώτημα: «γιατί δεν εφάρμοζε καλά στο σώμα της Meghan Markle;».

Η αλήθεια είναι ότι το νυφικό είχε έναν «αέρα» τόσο στα μανίκια όσο και στην περιοχή της κοιλιάς και μόνο τυχαία δεν έγιναν αυτές οι επιλογές. Ειδικότερα, η σχεδιάστρια μόδας και πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου Givenchy, Claire Waight Keller, η οποία επιμελήθηκε το νυφικό, είχε συναποφασίσει με τη Meghan ότι χρειάζεται να υπάρχει άνεση και ένας «αέρας», ώστε η νύφη να μην καταπιέζεται και να μπορεί να κινείται άνετα.

Στην ουσία, το ύφασμα- μαζί με τη μεταξωτή οργάτζα που χρησιμοποιήθηκε για να φτιαχτεί το μεσοφόρι- ήταν παχύ και άκαμπτο, πράγμα που θα εμπόδιζε τις κινήσεις της Meghan Markle. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Keller συμφώνησε με τη Meghan να δημιουργηθεί ένα τέτοιο κόψιμο στα μανίκια και τη μέση, που να επιτρέπει στη νύφη να κινείται άνετα και να αναπνέει φυσιολογικά. Αν το κόψιμο ήταν πολύ σφιχτό – όπως κάποιοι υποστήριξαν ότι θα έπρεπε να είναι-, πιθανότατα η Meghan να δυσκολευόταν να καθίσει στην άμαξα ή να κινήσει τους ώμους και τα χέρια της όπως θα ήθελε. Γιατί -στο κάτω κάτω- τι θέλει μια νύφη για να νιώθει όμορφη και λαμπερή; Ένα εντυπωσιακό νυφικό μέσα στο οποίο, όμως, θα νιώθει πολύ άνετα.

Διάβασε ακόμα: 3 στυλ jean που πρέπει να φορέσεις το 2021