Η Irina Shayk έβαλε τη φούστα που θα φοράμε όλες αυτό το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Η Irina Shayk έβαλε τη φούστα που θα φοράμε όλες αυτό το φθινόπωρο

Και έκανε μια από τις πιο cool & κομψές εμφανίσεις!

Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο δεν μπορούμε να φοράμε φούστες; Ναι, σίγουρα η πρώτη στυλιστική λύση για τις μέρες που βρέχει ή που η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά είναι τα jean ή tailored παντελόνια σε συνδυασμό με ankle boots, όμως και οι φούστες δεν πρέπει να λείπουν από τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας.

Αυτό το «μήνυμα» μάλλον θέλει να περάσει με την τελευταία της street style εμφάνιση η Irina Shayk. Το πανέμορφο μοντέλο εθεάθη πριν μερικές ημέρες στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα πολύ κομψό, φθινοπωρινό σύνολο με πρωταγωνιστή τη φούστα της.

https://www.instagram.com/p/CGVEzr-nGBh

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η Irina επέλεξε μια mini, πλισέ, καρό φούστα του Οίκου Burberry για να απολαύσει τη βόλτα της. Τη συνδύασε με μαύρο, οπάκ καλσόν και oxford shoes, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρο φούτερ, δημιουργώντας το τέλειο casual chic σύνολο.

Αν κι εσύ, λοιπόν, έψαχνες για μια φούστα που να ταιριάζει στον φθινοπωρινό καιρό, αυτό το στυλ και σχέδιο σε mini εκδοχή θα σε βολέψει αρκετά. Δεν είναι μακριά και δε θα σε ταλαιπωρήσει σε περίπτωση βροχής, ενώ μπορεί να φορεθεί με πιο casual τρόπο (ακόμη και με sneakers), όπως τη φοράει η Irina Shayk, αλλά συνδυάζεται και με λευκό πουκάμισο, knee-high boots και καπαρντίνα ή άλλο μακρύ πανωφόρι για πιο επίσημες περιστάσεις.

Διάβασε ακόμα: Τα high-neck φορέματα είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχθείς το φθινόπωρο