Η Ιωάννα Μαλέσκου υιοθέτησε το μεγαλύτερο χρωματικό trend του χειμώνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου υιοθέτησε το μεγαλύτερο χρωματικό trend του χειμώνα

Τα neutrals έρχονται για να μείνουν.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μας καλησπερίζει καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή της «Love It». Η ξανθιά παρουσιάστρια που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, έχει δεχθεί έντονη κριτική για τις στυλιστικές της επιλογές. Το μόνο σίγουρο είναι πως αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στους δέκτες μας για τη φετινή χρονιά.

Η πρώην οικοδέσποινα του ΚΡΗΤΗ TV δεν πτοείται από τα αρνητικά σχόλια ενώ έχει αποδείξει πως μπορεί να υποστηρίξει πολλά και διαφορετικά στυλ ντυσίματος. Η Αγγελική Μαρτζέκη, στυλίστριά της, είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις προσεγμένες εμφανίσεις της. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως έχει υπάρξει στο παρελθόν η ενδυματολόγος πολλών, Ελληνίδων celebrities (Μπέττυ Μαγγίρα, Ήβη Αδάμου, Ειρήνη Παπαδοπούλου κ.ά)

Με μια γρήγορη ματιά στο Instagram της όμορφης παρουσιάστριας, διαπιστώσαμε πως έχει ήδη υιοθετήσει και αγαπήσει ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends αυτής της σεζόν. Ο λόγος για τα neutrals, δηλαδή τα total look σε γήινες αποχρώσεις. Αν νομίζεις πως οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι βαρετές, κάνεις μεγάλο λάθος. Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας ποντάρουν φέτος στο κεραμιδί, το ταμπά, το μπεζ και το λευκό, δείχνοντάς μας ποια χρώματα είναι must-have της γκαρνταρόμπας μας.

Εμείς ξεχωρίσαμε και συγκεντρώσαμε όλα τα neutral look της Ιωάννας Μαλέσκου τα οποία μπορείς να δεις στην gallery που ακολουθεί.

Δες επίσης: F/W 2020-21: Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας μας δείχνουν τα στυλ φούστας που θα φοράμε φέτος