Η Kate Middleton δείχνει πώς να φοράς συνέχεια το πιο παρεξηγημένο χρώμα

Νατάσσα Σχοινά
Η Kate Middleton δείχνει πώς να φοράς συνέχεια το πιο παρεξηγημένο χρώμα

Τα έντονα χρώματα μπορούν να φορεθούν όλη τη χρονιά και η Δούκισσα του Cambridge είναι η πρώτη που το πιστεύει.

Για πολύ καιρό ο κόσμος περίμενε μία royal, όπως την Kate Middleton. Μετά την πριγκίπισσα Diana, υπήρξε ένα μεγάλο κενό που περίμενε τη νέα γενιά για να γεφυρωθεί. Η Δούκισσα του Cambridge, μπορεί να μη μοιράζεται τον ατίθασο χαρακτήρα της εκλιπούσας μητέρας του συζύγου της όσον αφορά στις υποχρεώσεις του παλατιού, αλλά αναφορικά με το στυλ πάντα συνέβαινε κάτι διαφορετικό.

Όταν ανακαλείς στο μυαλό σου εμφανίσεις που κατά καιρούς κάνει, καταλήγεις σε δύο βασικά χαρακτηριστικά: την πρακτικότητα και τη θηλυκότητα. Αυτά, όμως, συνδυάζονται σε looks που ενίοτε απαρτίζονται κι από κομμάτια που εύκολα μπορεί η μέση γυναίκα να αποκτήσει στην γκαρνταρόμπα της. Η fast fashion δεν είναι κάτι που ποτέ αρνήθηκε. Αντιθέτως, ιδιαίτερα προσιτά κομμάτια βρέθηκαν αρκετές φορές στις επιλογές της. Γιατί ανέκαθεν της άρεσε να χαράζει τον δικό της δρόμο στο styling παρά το ότι λογοδοτούσε για όλα τα υπόλοιπα στη βασιλική οικογένεια.

Σε αυτά τα statement παραδείγματα είναι και η επανειλημμένη επιλογή ενός -θα μπορούσαμε να πούμε- παρεξηγημένου χρώματος, υπό την έννοια ότι πολλοί φοβούνται να το εντάξουν στα outfit τους με την αλλαγή της εποχής. Αναφερόμαστε στο κόκκινο που παραδοσιακά ανήκει στα έντονα χρώματα, τα οποία συνήθως επιλέγονται με μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Η Middleton όχι μόνο δε «φοβάται» το συγκεκριμένο χρώμα, αλλά πολλές φορές έχει δημιουργήσει look που βασίζεται σε αυτό, όπως το maxi coat που φόρεσε πρόσφατα στο Waterloo για την ψηφιακή έκθεση φωτογραφιών #HoldStill2020 με επικεφαλής την ίδια.

https://www.instagram.com/p/CGkXBAyFCKH

Και, αν ένα red item μπορούμε να ξεχωρίσουμε, τότε σίγουρα αυτό είναι τα πανωφόρια και τα παλτό της. Όπως θα δεις στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια, το κόκκινο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της χρώματα και δίκαια, αφού ο τρόπος που το φοράει αποπνέει μία δυναμική, colorful φινέτσα.

Δες επίσης: Η νέα αγαπημένη τσάντα της Kate Middleton είναι ό,τι πιο κομψό θα δεις σήμερα