Το καμηλό παλτό της Σοφίας Καρβέλα είναι η πιο cozy επιλογή για αυτήν την περίοδο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το καμηλό παλτό της Σοφίας Καρβέλα είναι η πιο cozy επιλογή για αυτήν την περίοδο

Το πανωφόρι που όλες πρέπει να φορέσουμε.

Η Σοφία Καρβέλα ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της στην Αμερική όμως αυτό δεν μας αποτρέπει να παίρνουμε ιδέες και έμπνευση από το ακαταμάχητο στυλ της. Άλλωστε η αγάπη της πρώην ηθοποιού για τη μόδα είναι γνωστή και εμφανής.

Η όμορφη κόρη της Άννας Βίσση, έχει καταφέρει να συνεργαστεί στο παρελθόν με την κορυφαία σχεδιάστρια Patricia Field, δημιουργώντας τη δική της σειρά ρούχων με την επωνυμία Skar. Η Σοφία είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα το Instagram της να είναι γεμάτο με φωτογραφίες από την καθημερινή της ζωή. Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία της σε γνωστό καφέ της Νέας Υόρκης με casual ντύσιμο και φυσικά τη μάσκα προστασίας της.

Αυτό όμως που μας έκανε να μην μπορούμε να ξεκολλήσουμε, είναι το υπέροχο καμηλό παλτό που επέλεξε να φορέσει. Ζεστό, κομψό, σε αγαπημένη καφέ απόχρωση, αποτελεί ιδανική πρόταση για τις πρώτες κρύες ημέρες αυτής της σεζόν. Πολλοί από τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας (Acne Studios, Burberry, Bottega Veneta κ.ά) το έχουν εντάξει φέτος στις συλλογές τους, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για ένα must-have της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας. Φόρεσέ το με τις φόρμες ή τα αγαπημένα τζιν παντελόνια σου για να απογειώσεις τα καθημερινά σου look και να δείχνεις πιο stylish από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CHNkuM8hlQz
https://www.instagram.com/p/CHDpmv3Bb0V

Δες επίσης: Ένα από τα πιο διάσημα κινηματογραφικά, fashion trends των 90s είναι και πάλι εδώ!

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 5 από τα ωραιότερα καμηλό παλτό της αγοράς, για να εμπλουτίσεις τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου.