Βρήκαμε τι φορούν οι Ελληνίδες celebrities όσο βρίσκονται μέσα στο σπίτι

Βρήκαμε τι φορούν οι Ελληνίδες celebrities όσο βρίσκονται μέσα στο σπίτι

Η καθεμία έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ.

Η πρώτη εβδομάδα του καθολικού lockdown ξεκίνησε κι εμείς βρισκόμαστε στο σπίτι αγκαλιά με μια κούπα ζεστό καφέ. Το προσεχές διάστημα λοιπόν δουλεύουμε και περνάμε τις περισσότερες ώρες εντός της οικίας, δεν ξεχνάμε όμως ότι είμαστε γυναίκες με προσωπικότητα και στυλ. Τα cozy ρούχα όπως φόρμες, κολάν και πιτζάμες γίνονται το βασικό μας outfit, για να είμαστε όμορφες, άνετες και χαλαρές.

Δες επίσης: Το πλεκτό bralette είναι ένα από τα must-have αυτής της εποχής

Οι Ελληνίδες celebrities τηρούν με τη σειρά τους το #ΜένουμεΣπίτι και ασφαλείς. Δεν διστάζουν μάλιστα να μοιράζονται στα social media στιγμές από τη νέα τους καθημερινότητά εν μέσω κατ' οίκον περιορισμού. Με μια σύντομη βόλτα στο Instagram διαπιστώσαμε πως οι περισσότερες διαβάζουν, μαγειρεύουν, βλέπουν ταινίες ή απλά χαλαρώνουν χωρίς να χάσουν όμως το στυλ που τις διακατέχει.

Πολλές επέλεξαν να φορέσουν ένα σετ φόρμες, πουλόβερ, σορτς ή κομψά νυχτικά και να μας δώσουν έμπνευση για τα δικά μας ντυσίματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το sleepwear αποτελεί προσωπική υπόθεση οπότε φρόντισε να πάρεις ιδέες από τις celebs, τις οποίες θα προσαρμόσεις αργότερα στο δικό σου γούστο και στυλ.

https://www.instagram.com/p/CHS8vuaFbT3

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε 10 επώνυμες Ελληνίδες που παραδίδουν μαθήματα homewear.