Το καπέλο της Emily Ratajkowski είναι key-item για τις χειμερινές μας εμφανίσεις

Το καπέλο της Emily Ratajkowski είναι key-item για τις χειμερινές μας εμφανίσεις

Θα αναβαθμίσει το ντύσιμό σου στο λεπτό.

Τα αξεσουάρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όσο πλησιάζουμε λοιπόν στη χειμερινή περίοδο, επενδύουμε σε κασκόλ, καπέλα και άλλα items που μας προφυλάσσουν από το κρύο. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσουμε το στυλ μας αρκεί να κάνουμε κομψές επιλογές που αργότερα θα συνδυάσουμε σωστά.

Όσο εμείς βρισκόμαστε σε κατ'οίκον περιορισμό ένα νέο trend αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας. Ο λόγος για το bucket hat, το στρογγυλό καπέλο που βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά τις τελευταίες σεζόν. Μοντέρνο και με άνετη εφαρμογή, αποτελεί την πιο stylish προσθήκη που μπορείς να κάνεις στο ντύσιμό σου. Πολλές fashion influencers και celebrities (Rihanna, Miley Cyrus, Iris Law κ.ά) το έχουν ήδη φορέσει παραδίδοντας μαθήματα φινέτσας. Ανάμεσά τους και η μέλλουσα μαμά Emily Ratajkowski που εμφανίστηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη με γούνινο bucket καπέλο.

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια Emma Brewin κατασκευάζει στο χέρι χρωματιστά, γούνινα καπέλα τα οποία έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το γυναικείο κοινό. Μπορεί τα εμπορικά καταστήματα να παραμένουν κλειστά όμως μπορείς να βρεις τα πιο όμορφα, ιδιαίτερα καπέλα στις ιστοσελίδες των αγαπημένων σου brands. Επένδυσε σε ένα bucket hat το οποίο θα φοράς στον περίπατο αλλά και τις βόλτες που θα κάνεις μετά την καραντίνα.

https://www.instagram.com/p/CElgP-pAz-e

Δες επίσης: Hanky Panky: H «πράσινη φιλοσοφία» στην υπηρεσία των πιο κομψών lingerie

kapelo1

H&M

kapelo3

sun.set.go!

kapelo2

SALT & PEPPER

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες του νέου αγαπημένου μας αξεσουάρ.