Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια

Η εμφάνιση που ξεχωρίσαμε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι και φέτος στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ». Η όμορφη ηθοποιός- μοντέλο βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης κι εμείς έχουμε τη χαρά να τη βλέπουμε και φυσικά να παίρνουμε έμπνευση από τα looks της. Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τη μόδα ενώ στο παρελθόν είχε δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά, λανσάροντας τη δική της συλλογή ρούχων.

Κατά τη διάρκεια της πορείας της η Ζέτα έχει δοκιμάσει πολλά, διαφορετικά στυλ μέχρι να καταλήξει στο ενδυματολογικό προφίλ που διατηρεί ως σήμερα. Ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος είναι ο στυλίστας της παρουσιάστριας και αυτός που κρύβεται πίσω από τα κομψά, υπέροχα outfits της. Μαζί έχουν καταφέρει να βρουν τη "χρυσή τομή" αφού κάθε της εμφάνιση πραγματικά μας καθηλώνει ενώ μας δίνει ταυτόχρονα ιδέες για τα μελλοντικά μας looks.

Δες επίσης: Το πλεκτό γιλέκο είναι η ωραιότερη επιλογή φέτος για εντός και εκτός σπιτιού

https://www.instagram.com/p/CHsaLjwswg6
https://www.instagram.com/p/CHsWBnbB0Hk

Πριν λίγα 24ωρα, ήρθαμε αντιμέτωπες στο Instagram με αυτή τη φωτογραφία, που ομολογουμένως μας άρεσε πολύ. Η Ζέτα Μακρυπούλια δείχνει απλά υπέροχη μέσα στο μωβ φόρεμά της αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον μας είναι τα λευκά αρβυλάκια που επέλεξε να φορέσει, δίνοντας έναν πιο cool, ροκ αέρα στην εμφάνισή της. Τα white boots είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού χειμώνα και οι περισσότερες fashionistas τα έχουν ήδη υιοθετήσει. Κομψά, άνετα και εύκολα στο συνδυασμό, τα λευκά αρβυλάκια θα φορεθούν πολύ από την full white εκδοχή τους μέχρι εκείνα με μαύρες λεπτομέρειες. Φόρεσέ τα με όλα τα ρούχα ή τα αγαπημένα τζιν παντελόνια σου, απόφυγέ τα όμως τις βροχερές ημέρες αφού το οπτικό αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα αντιαισθητικό.