Η Angelina Jolie φόρεσε τα πιο κομψά και βολικά παπούτσια αυτής της σεζόν

Η Angelina Jolie φόρεσε τα πιο κομψά και βολικά παπούτσια αυτής της σεζόν

Η σταρ έκανε άλλη μία εξαιρετική ενδυματολογική επιλογή.

Η Angelina Jolie είναι αναμφίβολα μία από τις πιο καταξιωμένες και εντυπωσιακές γυναίκες στο χώρο του θεάματος. Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη και όχι άδικα. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τις αναλογίες μοντέλου που διαθέτει, την κάνουν να δείχνει υπέροχη μέσα σε οποιοδήποτε ρούχο εδώ και αρκετά χρόνια.

Μπορεί η 45χρονη πλέον Angelina να είναι άκρως λαμπερή στις επίσημες εμφανίσεις της ωστόσο στην καθημερινότητά της είναι πολύ λιτή υιοθετώντας έναν ultra minimal τρόπο ντυσίματος. Μονόχρωμα σύνολα, απλές γραμμές και ελάχιστα αξεσουάρ συνθέτουν τα street style looks της αγαπημένης μας star. Η ηθοποιός φημίζεται για την καλαισθησία της ενώ είναι γνωστό πως διαθέτει μεγάλη συλλογή με παπούτσια όλων των μεγάλων οίκων (Gabriela Hearst, Saint Laurent, Valentino, Salvatore Ferragamo, Fendi κ.α).

Πριν λίγες ημέρες η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βγήκε για ψώνια στο Los Angeles συνοδευόμενη από την κόρη της Zahara. Η Angelina Jolie έκανε μια ακόμη total black εμφάνιση και συγκεκριμένα εμφανίστηκε με μαύρο παντελόνι, πουκαμίσα και μάλλινο πανωφόρι. Αυτό όμως που εμείς ξεχωρίσαμε ήταν τα υπέροχα και ultra chic μαύρα μποτάκια της. Όπως ανακαλύψαμε λίγο αργότερα τα συγκεκριμένα ankle boots είναι του Αμερικανικού brand Rag & Bone. Άνετα, και σύγχρονα μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να ολοκληρώσουν κομψά κάθε σου ντύσιμο.

mpotakia

RAG & BONE Walker 50 black leather ankle boots

Το video που ακολουθεί είναι από την τελευταία έξοδο της ηθοποιού με την κόρη της.



Δες επίσης: 5 στυλ παπουτσιών που ταιριάζουν άψογα με όλα τα τζιν παντελόνια σου

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη off duty εμφανίσεις της αγαπημένης μας Angelina Jolie.