H Ζέτα Μακρυπούλια έχει βρει το στυλ μπλούζας που κάνει πιο κομψά όλα μας τα σύνολα

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Ζέτα Μακρυπούλια έχει βρει το στυλ μπλούζας που κάνει πιο κομψά όλα μας τα σύνολα

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη δείχνει απίστευτα στυλάτη μέσα σε ένα one-shoulder top.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μας κρατάει κάθε μεσημέρι συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ANT1 και το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ-Ζουκ». Μας κάνει να ταυτιζόμαστε με τους παίχτες και ασυναίσθητα να προσπαθούμε και εμείς «να βρούμε τη λέξη», παρόλο που τη γνωρίζουμε ήδη, ή να μπαίνουμε στη διαδικασία να την περιγράψουμε νοητά στη δική μας «φανταστική» ομάδα.

Εκτός όμως από διασκέδαση, μας προσφέρει και έμπνευση με τις καθημερινές της εναλλαγές συνόλων. Μαζί με τον στυλίστα της, Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, κάθε μέρα εμφανίζεται και με ένα νέο, uber stylish look. Με κοστούμι και crop top, με σοφιστικέ midi φόρεμα, με cool φαρδύ παντελόνι, με sexy minis αλλά και με ένα συγκεκριμένο είδος μπλούζας που έχει τραβήξει την προσοχή μας και θα το δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery, η Ζέτα πάντα μας κάνει να αναρωτιόμαστε «τι να είναι αυτό που φοράει πάλι σήμερα»;

To style μπλούζας, λοιπόν, που έχει αγαπήσει τον φετινό χειμώνα -γι’ αυτό έχει υιοθετήσει το σχέδιό της και σε φόρεμα- δεν είναι άλλο από τo one-shoulder top. Όπως θα δεις αναλυτικά και παρακάτω, τα φοράει είτε σε πουλόβερ, είτε σε βαμβακερή μπλούζα είτε σε κορμάκι, με ψηλόμεσα παντελόνια, στενές φούστες, ακόμα και ζιπ κιλότ και αποκαλύπτοντας μόνο τον έναν ώμο της, δίνει ένα sexy αλλά διακριτικό «άγγιγμα» στο σύνολό της. «Κάν’το όπως η Ζέτα» και βάλε και εσύ αυτήν τη σοφιστικέ αλλά πολύ ξεχωριστή μπλούζα στην καθημερινή σου γκαρνταρόμπα και αποκλείεται να περάσεις απαρατήρητη όπου και αν πας.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 πλεκτές μπλούζες που θα τις φοράς και την άνοιξη