Η Gigi Hadid φόρεσε το πιο κομψό και cozy πανωφόρι αυτής της σεζόν

Η Gigi Hadid φόρεσε το πιο κομψό και cozy πανωφόρι αυτής της σεζόν

Το robe coat φαίνεται πως επιστρέφει δυναμικά φέτος.

Η Gigi Hadid θεωρείται ένα από τα topmodels της γενιάς της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους οίκους μόδας και σχεδιαστές ενώ μετρά πολλά εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα την είχαμε χάσει αφού πλέον είναι μαμά και περνά τον περισσότερο χρόνο εντός του σπιτιού με την κόρη και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ωστόσο το όμορφο μοντέλο εθεάθη λίγο πριν την κακοκαιρία στους δρόμους της Νέας Υόρκης όπου βρισκόταν εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα η 25χρονη εντοπίστηκε με ένα άψογο street style ντύσιμο από τους paparazzi ενώ πήγαινε σε φωτογράφηση. Το κρύο είναι ακόμη αισθητό στις ΗΠΑ αν κρίνουμε από τις ενδυματολογικές επιλογές της Gigi.

Η ξανθιά καλλονή εμφανίστηκε με μαύρο κολάν, καρό πουκάμισο, καπέλο και μπλε Ugg μπότες ενώ το outfit της ολοκλήρωσε κομψά ένα παλτό το οποίο θυμίζει μπουρνούζι. Το πανωφόρι αυτό ονομάζεται robe coat και είναι ό,τι πιο ζεστό μπορείς να φορέσεις αυτή την περίοδο. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα φτιάξεις υπέροχα, stylish σύνολα και θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον.

Μην ξεχνάς πως το σωστό παλτό είναι ικανό να απογειώσει ακόμη και την πιο αδιάφορη εμφάνιση, προσθέτοντας στυλ και χαρακτήρα. Όσο ακόμη βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων αξίζει να εμπνευστείς από την Gigi και να προσθέσεις κάποιο robe coat στην γκαρνταρόμπα σου.

Δες επίσης: Πόσο εύκολο είναι να βρεις βιώσιμα ρούχα αν είσαι plus size;

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες casual εμφανίσεις της αγαπημένης μας Gigi Hadid.