Βρήκαμε ποια τάση αγαπά να φορά η Σίσσυ Χρηστίδου αυτή την περίοδο

Βρήκαμε ποια τάση αγαπά να φορά η Σίσσυ Χρηστίδου αυτή την περίοδο

Το trend που αξίζει να φορέσεις.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι αναμφίβολα μια από τις αγαπημένες μας παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση. Η όμορφη παρουσιάστρια μας κρατά συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα». Εμείς συντονιζόμαστε για να δούμε θέματα της επικαιρότητας και φυσικά να εμπνευστούμε από εκείνη σε θέματα μόδας.

Τα τελευταία χρόνια η λαμπερή κοκκινομάλλα έχει αναπτύξει το δικό της ξεχωριστό στυλ. Η Σίσσυ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες εγχώριες influencers. Δεν διστάζει μάλιστα να ποστάρει στο Instagram υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο από τα καθημερινά της looks.

Εμείς με αυτό τον τρόπο έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε πρώτες όλες τις ενδυματολογικές επιλογές της παρουσιάστριας εντός και εκτός του πλατό. Κρίνοντας από το φωτογραφικό υλικό που η ίδια έχει δημοσιεύσει, θα λέγαμε πως στην καθημερινή της ζωή η Σίσσυ είναι απλή αλλά πάντοτε κομψή.

Το τελευταίο διάστημα διακρίνουμε την αγάπη της για ένα συγκεκριμένο trend και δεν είναι άλλο από τα πλεκτά. Ζιβάγκο σε ζωηρά χρώματα, πλεκτές ζακέτες σε neutral αποχρώσεις και λευκά cardigans αποτελούν αγαπημένα της κομμάτια και ομολογουμένως της ταιριάζουν πολύ.

Δες επίσης: Δες τι φόρεσε η Έλενα Παπαρίζου στον τελικό του Voice

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της Σίσσυς με πλεκτά ώστε να πάρεις ιδέες για τα δικά σου outfits.