Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το φόρεμα που θέλουμε να φορέσουμε αυτόν τον μήνα

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το φόρεμα που θέλουμε να φορέσουμε αυτόν τον μήνα

Ένα υπέροχο σχέδιο που κολακεύει το γυναικείο σώμα.

Αισίως, βρισκόμαστε στα μέσα του Φεβρουαρίου. Η νέα χρονιά δεν έκανε την εμφάνισή της σε πολύ διαφορετικό mood από τους προηγούμενους μήνες. Από πέρσι τέτοια εποχή, βέβαια, σαφώς και τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Πανδημία δεν υπήρχε για να μας κλείσει μέσα στα σπίτια μας και να καταστήσει αγαπημένο μας ρούχο τη φόρμα. Οπότε, βγαίναμε, συνθέταμε το στυλ μας και περιμέναμε να δούμε πώς αποτυπώνεται το τελικό αποτέλεσμα από αυτό που είχαμε στο μυαλό μας.

Τώρα, δεν υπάρχουν πολλές περιστάσεις να ντυθούμε. Για την ακρίβεια, αυτές είναι πολύ λίγες και κατά βάση περιορίζονται στους κωδικούς που μπορούμε να στείλουμε με διάρκεια δύο ωρών.

Το shopping, όμως, ακόμα και τώρα που είμαστε κλεισμένες μέσα, μας βοηθάει. Λειτουργεί κάτι σαν ψυχοθεραπεία και μας κάνει να φανταζόμαστε τις ημέρες που θα έρθουν προσεχώς που θα μπορούμε να βγούμε. Γι’ αυτό και φροντίζουμε να παίρνουμε έμπνευση από τις αγαπημένες μας διάσημες.




Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ένα κορίτσι που κάθε εβδομάδα εντυπωσιάζει με τις στυλιστικές της επιλογές για την εκπομπή της. Κάθε φορά βλέπουμε κάτι που μας αρέσει πολύ και η εμφάνιση του Σαββάτου μάς κέρδισε κατευθείαν. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε ένα φανταστικό φόρεμα, που το θέλουμε για τους επόμενους μήνες.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι φόρεσε.